Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

ma nema frke..tu je na forumu,to sam več jednom rekla..a zato sam ja i stavila onaj ALI i nisam dovršila rečenicu u slućaju da pročita moj post…moram i ja imati malo prostora za manevar [lol]

[lol] ..pa ako i pročita vjerujem da je dovoljno pametan da razumije šalu [smiley]

ma nema frke..tu je na forumu,to sam več jednom rekla..a zato sam ja i stavila onaj ALI i nisam dovršila rečenicu u slućaju da pročita moj post…moram i ja imati malo prostora za manevar [lol]

[lol] ..pa ako i pročita vjerujem da je dovoljno pametan da razumije šalu [smiley]
[/quote]

haha..sad sam mu baš poslala pm s"mamica su štrudel pekli,njemu nisu nikaj rekli" i neka skuha kavu [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

jesi to ti sad preuzeo ulogu Bandiću i postao KONJ ? [lol]
[/quote]

Mare, kolko god ide na moj račun, ali ovo ne da vredi 100-tke….vredi hiljadarke.
Svaka čast, več me duuuugo niko ni tak skuril….i još k tome javno.
[thumbsup]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Da, baš gledam… mora pod hitno jedna Jaca preuzeti kormilo i napravit malo reda…ovi naši muškardini trebaju pod hitno čvrstu ruku [lol]

[lol] [thumbsup]…možda im doma vlada čvrsta ruka pa se ovdje dođu malo opustiti [lol]
[/quote]

Kakva čvrsta ruka?!?! To je za svetke….inače je "mrkva i motika"
[wink]

ne bi htjela ispast znatiželjna al jedno pitanje mi pada napamet [lol]…šalim se, naravno, poštujem pravo na privatnost al da ti je muž na forumu je nekak baš simpatično..no, bitno je da doma vlada lavica kolko se god on ovdje šepurio [wink]

[/quote]

Kaj, opet je lanc predugi? … pa je uspjel dojti z od sudopera do laptopa….
[wink]

[/quote]

Čovek stvarno svašta more verovati….
[wink]

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

jesi to ti sad preuzeo ulogu Bandiću i postao KONJ ? [lol]
[/quote]

ti bokca….gle stvarno, ve mi polako dolazi z riti v glavu….zakaj mi tolko paše kruh z semenkama…raženi….zobeni…
Jebemmu….točno moram k veternaru.
[wink]

NJIIIIIIIIHAAAAA

ne bi htjela ispast znatiželjna al jedno pitanje mi pada napamet [lol]…šalim se, naravno, poštujem pravo na privatnost al da ti je muž na forumu je nekak baš simpatično..no, bitno je da doma vlada lavica kolko se god on ovdje šepurio [wink]

[/quote]

Kaj, opet je lanc predugi? … pa je uspjel dojti z od sudopera do laptopa….
[wink]
[/quote]

ponekad malo popustim lanac..ma i peseki imaju svojih par minuta slobode [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

@Mare.Mar
Znaš da pejsi imaju više dostojanstva neg’ čovek.
Pejs dok prosi stoji na dve noge, a čovek je na sve četiri.
[wink]

e bako ovde tvoj najdrazi unuk
cuj vec te danima hocu pitati da li imas jos veze sa deda jovanom???????????????
ajte molim te ako ga sretnes zazeli mu sretan imendan u moje ime
hvala ti
pofuk

…deda Jovan je rekao da mu ne pokazujem dovoljno strasti,pa sam ga dobro opalila oklagijom…i pitala jel sad u redu…
…rekao je da na to nije mislio…i otišao kod Mice… [proud]

OBAVIJEST
juce bio sa svojim strucnim timom da vidimo kakva je gopoliticka sizuacija na balkanu
kaze mi jedan moj zemo iz tima da je bio sa nekim strancima i kak je sve blize zakljucku da sam bio u pravu kad sam reko da u evropu ulazimo 2014godine……….veli on meni da su ga ti stranci pitali da ko je po njemu osoba koja je u politici kod nas obiljezila 2009.godinu……razmislja on i razmislja i shvati on da su ti stranci špijuni i strani placenici jer da sta bi po ovakvom vremenu radili u nasoj zemlji
on lijepo njima sve politicare nahvalio i reko im da je osoba godine politickog zivota svakako mislav bago
pito on mene jer se dobro snaso………pa sta se imo dobro snaci kad je rekao istinu????? pa taj novinar mislav bago je stvarno prosle godine najvise od svih radio na sebi i najvise napredovao
pofuk

"Ne čeznemo za određenim mjestima,
nego za osjećajima što ih ona u nama bude…"

Sigmund Graff

New Report

Close