Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

e bako ovde tvoj najdrazi unuk
cuj vec te danima hocu pitati da li imas jos veze sa deda jovanom???????????????
ajte molim te ako ga sretnes zazeli mu sretan imendan u moje ime
hvala ti
pofuk

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

sta je pak sad?????????????????????
pofuk

http://www.jutarnji.hr/bill-gates-pohvalio-mavrovicev-eko-biznis/501733/
sad jos neka mavrovic pohvali gejtsovu tehniku boksa i to je to
pofuk

…i nek u dragosti prijateljstva bude i smijeha,
i zajedničkih radosti.
Jer u rosi sitnica srce nalazi svoja jutra,
i biva okrijepljeno."

Khalil Gibran

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

jesi to ti sad preuzeo ulogu Bandiću i postao KONJ ? [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

[/quote]
S obzirom da su stranicu pretvorili u dječji vrtić, treba im pod hitno odgajateljica, možda bolje preodgajatelj [rolleyes] [lol]

_O_A_ _A_ __I_A !
[wink]

[/quote]
S obzirom da su stranicu pretvorili u dječji vrtić, treba im pod hitno odgajateljica, možda bolje preodgajatelj [rolleyes] [lol]
[/quote]

Da, baš gledam… mora pod hitno jedna Jaca preuzeti kormilo i napravit malo reda…ovi naši muškardini trebaju pod hitno čvrstu ruku [lol]

Da, baš gledam… mora pod hitno jedna Jaca preuzeti kormilo i napravit malo reda…ovi naši muškardini trebaju pod hitno čvrstu ruku [lol]

[lol] [thumbsup]…možda im doma vlada čvrsta ruka pa se ovdje dođu malo opustiti [lol]

[lol] [thumbsup]…možda im doma vlada čvrsta ruka pa se ovdje dođu malo opustiti [lol]
[/quote]

bit če da je tako…treba ih razumijeti [wink]
vidim ja svoju "jaču polovicu" isto da se šepuri na netu , ali …

[/quote]

bit če da je tako…treba ih razumijeti [wink]
vidim ja svoju "jaču polovicu" isto da se šepuri na netu , ali …
[/quote]
ne bi htjela ispast znatiželjna al jedno pitanje mi pada napamet [lol]…šalim se, naravno, poštujem pravo na privatnost al da ti je muž na forumu je nekak baš simpatično..no, bitno je da doma vlada lavica kolko se god on ovdje šepurio [wink]

ne bi htjela ispast znatiželjna al jedno pitanje mi pada napamet [lol]…šalim se, naravno, poštujem pravo na privatnost al da ti je muž na forumu je nekak baš simpatično..no, bitno je da doma vlada lavica kolko se god on ovdje šepurio [wink]

ma nema frke..tu je na forumu,to sam več jednom rekla..a zato sam ja i stavila onaj ALI i nisam dovršila rečenicu u slućaju da pročita moj post…moram i ja imati malo prostora za manevar [lol]

New Report

Close