[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
" Ujutro kad se probudis, prvo uzmes zlicu meda i pojedes, pricekas malo da se sve bakterije skupe oko slatkog, onda popijes casu kave, da im zamutis vid, da ne vide kud idu i onda drmnes rakiju i pobijes ih sve" :
[lol] [thumbsup]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ovo treba uokviriti
" Ujutro kad se probudis, prvo uzmes zlicu meda i pojedes, pricekas malo da se sve bakterije skupe oko slatkog, onda popijes casu kave, da im zamutis vid, da ne vide kud idu i onda drmnes rakiju i pobijes ih sve" :
[lol] [thumbsup]
ha ha ha ha ha
ha ha ha ha…..ha ha keka ha ha ha ha
pa keka si ti dobro??????????????
pofuk
[lol] [thumbsup]
ha ha ha ha ha
ha ha ha ha…..ha ha keka ha ha ha ha
pa keka si ti dobro??????????????
pofuk
[/quote]
Molim lepo da se prema keki obraćaš sa "Vi, dr. med."
fala lepo
…he he…nije mi Plečko ni do koljena….. [proud]…
nego šjor pofuk…hvala na pitanju…..dobro sam….. [thumbsup]
kak to misliš…dok si poklekne na kolena?
[wink]
[lol] [thumbsup]
Ma ova naša keka ne samo da dušu liječi ,več ima spremne recepte i za tijelo..svaka čast [thumbsup]
ma kak mislism dobro?????????
sta smatras pod pojmom dobro???
oprosti ne bih htio biti indiskretan i nametljiv ali mene stvarno iskreno interesira kak je netko kad ga pitam kak je a ne kad mene ljudi pitaju kak si pofuk a boli ih ona stvar za mene kak sam
pofuk
[lol] [thumbsup]
Ma ova naša keka ne samo da dušu liječi ,več ima spremne recepte i za tijelo..svaka čast [thumbsup]
[/quote]
KEKA BI SE TREBALA JAVITI NA "WE GOT A TALENT"
[wink]
ma kak mislism dobro?????????
sta smatras pod pojmom dobro???
oprosti ne bih htio biti indiskretan i nametljiv ali mene stvarno iskreno interesira kak je netko kad ga pitam kak je a ne kad mene ljudi pitaju kak si pofuk a boli ih ona stvar za mene kak sam
pofuk
[/quote]
pofuk, njih ti boli "neka stvar" iovak ionak….i trebaju iti k veterinaru. Niš’ se ti ne boj
[wink]
OBAVIJEST
AKO SMO POMO PRATILI STA JE KUSTA GOVORIO O DEEPU DOSLI SMO DO PODATKA DA JE GJONI DEP SVEJED
DAKLEM CURKE …..nije lose………..nije lose………
da sam ja zena
da sam ja zena ……….dao bi djoni depu
da sam ja zena……….dao bi kusturici emiru
da sam ja zena ………dao bi i nemanji
samo da dam djoni depu
da sam ja zena
pofuk
jutro
sad kad jos iz srbije pocnu protestirati da kaj su im zakeljili sahovnicu na zastavu i krenu u bojkot slovenskih proizvoda
zato treba biti oprezan sa slvonekim dionicama pojedinih firmi
http://www.24sata.hr/sport/srpska-zastava-i-hrvatski-grb-za-skijasice-u-mariboru/154372/
pofuk