Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

DA SAM JA ŽENA
da sam ja žena dao bih Đoni Dipu
da sam ja zena…..ma isti čas bi dao Kusturici EMIRU
…..ma isti čas bi dao i NEMANJI
samo da dam Đoni Dipu
……….da sam ja žena
pofuk

a Ja bi preporučil stranicu sljedečeg sadržaja
http://www.visperideri.com/

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

DRUK
EVO GOSPODO OVAKO SE DRUKA I PUMPA CIJENA U NEBESA
PROCITAJTE I UCITE
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/96318/D%C5%BEoni+Dep+gradi+brvnaru+na+Me%C4%87avniku!.html
pofuk

OSVRT NA EKONOMSKO POLITICKU SITUACIJU U ZEMLJI
emti insomiju u hrt+ a bogami i ove dionice kaj non stop promasujem
taman sam oka sklopio kad me sad zbudio meni milozvucan glasic ministra šukera kak se sa nekom skvadrom smije na tv………trgnulo me to iz sna kad imam kaj za vidjeti………..fakat se dobra ekipa kod VAK hlo NO u otvoreno u pol 6 ujutro skupila i svi se oni najedanput u svemu uvazaju i klebere osmehom od uva do uva i kao nikada do sada slazu u svemu……….ZNAK DA SU SHVATILI DA SU LJUDI SHVATILI DA SU U EKONOMSKOM PRAVCU DOVELI JEDINU NAM DOMOVINU DO DNA…………..slusam ja njih i oni se slazu kaj su krivo radili……………………..slusam ja to i nemogu da verujem…………KAKVI PACERI…………..sram ih moze biti kad se setimo kaj su sve prije izjavljivali……………………………ja cu im reci rjesenje kad vec nece oni narodu reci…………….rjesenja ima kao i svugdje i kod tezih situacija ali oni svi skupa nemaju rijesenje
rjesenje je: suker treba smrsaviti da ne bi obolio od kardiovaskularnih bolesti jer se opet zbuco a godine idu,ovaj mladac iz hns-a neka ide u srednju skolu deci to pripovedati kaj je trebalo i kaj treba napraviti,linic neka manje boravi u zgb a vise u opatiji jer je tamo lepsi zrak,kovacev neka lupa drzavnu lovu po vanjskim indeksima pa kud koji mili moji,neki djuro je tamo ali neznam koji da ne bi dobio prosti odgovor………………..a sve ovo tak opisujem kao rjesenje jer je svima jasno da nam ni svi patenti koje ovaj divan i cijenjeni strucnjak povratnik iz kanade ima i imat ce u buducnosti nemogu pomoci da nam stavi na raspolaganje jer smo mi postali kolonija kako EKONOMSKA TAKO I POLITICKA pa ce biti kako izvana kazu……………….eto toliko od mene da ne bi poceo za ozbiljno pisati jer mi je pun kufer i te hloverke koja me je ni krivog ni duznog zbudila
odo uhvatiti bar trenutak sna jer sutra imam posla
pofuk
lahko mi snivajte

"Statistika je poput bikinija:
otkriva ono sugestivno,skriva ono vitalno…"

AARON LEVENSTEIN

neki djuro je tamo ali neznam koji da ne bi dobio prosti odgovor

[lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

meni je bolje keka kad iz svoje glave pišeš nego kad prepisuješ od AGB….. [cool]

meni je svejedno,ionako ništa ne razumijem,a pri tom sam i smiren,što je puno bolje nego zatvoriti oči pred tuđim dlanom,jer nikad ne znaš da li se dovoljno smirio.žišku?
[/quote]

Sad mi je odma lakše…. a mislil sam da sam jedini [wink]
…. al vidim vraga…niti tebe baš ne razmem o čem’ briješ.
i pak sam na početku
[wink]
[/quote]
Kaj imaš tu ne razmeti.

Keka ima mudar savjet kak da se dečki smire.

Mantraju i paze da im se dlanovi ne dotiču.

Doticanje je opasno kako ne bi netko nepoćudan pomislio da je došlo ono vrijeme o kojem bećarina voli pisati. [huh]
[lol]
[/quote]
…a koje je, btw, najbolje za smirenje… [lol]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Blažen bio onaj gospodin koji speglanu košulju iz ormara vadi.
Blažena bila i njegova gospođa vrijedna.
Bijah vrijedan i ja, al’ opekoh se.
Gadno.

"Statistika je poput bikinija:
otkriva ono sugestivno,skriva ono vitalno…"

AARON LEVENSTEIN

pa ovaj se stvarno nije bavio glupostima poput hegela i ostale skvadre
pofuk

Bijah vrijedan i ja, al’ opekoh se.

vraćaju se dva eskima kući iz lova,
veli jedan- eto mog iglua, sused, a gdje je tvoj?
-aj, zaboravio sam peglu isljučiti…

Muskarcevu prirodu mogu izmjeniti samo dvije stvari: novac i zene. –

Indijska poslovica

Muskarcevu prirodu mogu izmjeniti samo dvije stvari: novac i zene. –

Indijska poslovica

…a žensku prirodu – ni bog otac
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close