Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Nisu bogatstvo ispunjene želje,već one koje nismo ispunili
i kojima hranimo maštu,
taj neograničeni i neotuđivi posjed u kome,jedna uz drugu,
cvjetaju nada i patnja…"

Nada Marinkovic – "Dodir"

Ne mogu reći
što je ta snaga.
Samo znam,
da postoji i postaje
dostupna,
samo onda kada ste
u stanju uma
u kojem točno znate
što želite
i kada ste
potpuno odlučni
da ne odustanete
sve dok to ne dobijete .

Alexander Graham Bell

meni je bolje keka kad iz svoje glave pišeš nego kad prepisuješ od AGB….. [cool]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

meni je bolje keka kad iz svoje glave pišeš nego kad prepisuješ od AGB….. [cool]

smirimo se,svi smo malo nervozni na celu samnom
pofuk

pofuk
[/quote]
ma ja sam smiren…smiren sam…ja sam smiren…smiREN…..SMIREN…..SMIIREEEEEEN………. [lol] [lol] [lol]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

pofuk
[/quote]
ma ja sam smiren…smiren sam…ja sam smiren…smiREN…..SMIREN…..SMIIREEEEEEN………. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Okrenite dlanove jedan prema drugome ali neka se ne dodiruju. Zatvorite oci i smirite se. [pray]

meni je svejedno,ionako ništa ne razumijem,a pri tom sam i smiren,što je puno bolje nego zatvoriti oči
pred tuđim dlanom,jer nikad ne znaš da li se dovoljno smirio.žišku?

meni je svejedno,ionako ništa ne razumijem,a pri tom sam i smiren,što je puno bolje nego zatvoriti oči
[/quote]
..ko si sad pak ti…. [lol]

meni je svejedno,ionako ništa ne razumijem,a pri tom sam i smiren,što je puno bolje nego zatvoriti oči pred tuđim dlanom,jer nikad ne znaš da li se dovoljno smirio.žišku?
[/quote]

Sad mi je odma lakše…. a mislil sam da sam jedini [wink]
…. al vidim vraga…niti tebe baš ne razmem o čem’ briješ.
i pak sam na početku
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

meni je svejedno,ionako ništa ne razumijem,a pri tom sam i smiren,što je puno bolje nego zatvoriti oči pred tuđim dlanom,jer nikad ne znaš da li se dovoljno smirio.žišku?
[/quote]

Sad mi je odma lakše…. a mislil sam da sam jedini [wink]
…. al vidim vraga…niti tebe baš ne razmem o čem’ briješ.
i pak sam na početku
[wink]
[/quote]
Kaj imaš tu ne razmeti.

Keka ima mudar savjet kak da se dečki smire.

Mantraju i paze da im se dlanovi ne dotiču.

Doticanje je opasno kako ne bi netko nepoćudan pomislio da je došlo ono vrijeme o kojem bećarina voli pisati. [huh]
[lol]

@Karla
Molim te lepo da bećarinu osloviš z "VI"… jer čovek to definitivno zasluži.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

[/quote]
..ko si sad pak ti…. [lol]
[/quote]
to sam već i ja pomislila, vidim da ima isti ukus za glazbu kak ja ,al znam sigurno da ga nisam ja otprala [lol]

New Report

Close