OBAVIJEST
za 15 min pocinje brodolom zivota na rtl-u pa ako se oce netko pridruziti da gleda samnom da opet ne budem sam u najtezim trenucima pozvan je
pofuk
OBAVIJEST
za 15 min pocinje brodolom zivota na rtl-u pa ako se oce netko pridruziti da gleda samnom da opet ne budem sam u najtezim trenucima pozvan je
pofuk
…hvala na pozivu…eto stižemo …ja I Wilson… [thumbsup]
OBAVIJEST
pofuk
brodoloma mi je pun ku.fer tak da… lepo se ti zahvaljujem
Imaš kaj za pod 45?
[wink]
OBAVIJEST
pofuk
Imaš kaj za pod 45?
[wink]
[/quote]
imam tep-r-a jedino je to zicer
pofuk
Imaš kaj za pod 45?
[wink]
[/quote]
pofuk
[/quote]
a PRŠU-T-A… malo SIR-R-A…… malo MASLI-N-A
[wink]
Imaš kaj za pod 45?
[wink]
[/quote]
pofuk
[/quote]
a PRŠU-T-A… malo SIR-R-A…… malo MASLI-N-A
[wink]
[/quote]
nemam novaca,sve mi je sto otislo u vjetar,sto u dionicama,jos sam si danas ispunio jedan lepi listic i normalno dodao mancester i pao tak da sam sad na postu jer skupljam luvu za onog marjanovica i ilica
pofuk
nemam novaca,sve mi je sto otislo u vjetar,sto u dionicama,jos sam si danas ispunio jedan lepi listic i normalno dodao mancester i pao tak da sam sad na postu jer skupljam luvu za onog marjanovica i ilica
pofuk
Nema veze ak je i otišlo u veter… bar se moreš kladiti na vremensku prognozu….
Varaždin ti je sigurno "1"
[wink]
U Forrest Gumpu, Forest se susreće s JFK-om i izvaljuje, "Moram pišati!"…..mislim da normalnije nešto nije mogao odglumiti… šta ti misliš.. [wink]..??”??))))))))
U Forrest Gumpu, Forest se susreće s JFK-om i izvaljuje, "Moram pišati!"…..mislim da normalnije nešto nije mogao odglumiti… šta ti misliš.. [wink]..??”??))))))))
pa s obzirom da je JFK izmedju ostalih zdravstvenih problema imao problema i sa bubrezima mislim da je pitanje sasvim na mjestu bilo
pofuk