Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…bome naplate i to papreno…jedina satisfakcija ti je valjda da sačuvaš ekstremitete…možda Mica ima i pravo…ta šeta samo bundu od lije oko skijališta… [proud]

…bome naplate i to papreno…jedina satisfakcija ti je valjda da sačuvaš ekstremitete…možda Mica ima i pravo…ta šeta samo bundu od lije oko skijališta… [proud]

Mica je cura po mom ukusu [lol]

BAKICAAA………gdje se odlazi na skijanje….koje mjesto Vam je do sad bilo najbolje za preporučiti….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

BAKICAAA………gdje se odlazi na skijanje….koje mjesto Vam je do sad bilo najbolje za preporučiti….

Mijami,…. kak Drava raste, a bogami i Mura….mislim daaa ti bu i Zasadbreg čistam fajn
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

….e,to je posebno pitanje…na to sam posebno ljuta na agencije…imam osjećaj da osobe koje tamo rade apsolutno ne znaju što prodaju…ako kažem hoću lagane staze…da mi je blizu vučnica…da su mi blizu bazeni…oni mi dadnu crvene staze koje znaju biti vrlo slične crnima…i onda u ono malo dana otkrivaj…recimo meni je jedno takvo odlično skijalište Fanenberg…

…isto mi nije jasno zašto svaki put moram intervenirat da imam hrvatski program…zar to naša agencija ne može unaprijed uredit…ili najobičnija dževa…zar im već nije jasno da mi pijemo tursku kavu… [smiley]

Mijami,…. kak Drava raste, a bogami i Mura….mislim daaa ti bu i Zasadbreg čistam fajn
[wink]
[/quote]
[lol] ja imam osjećaj da drava već je v mom dvorištu [undecid]…bilo bi zgodno imat vikendicu u zasadbregu za ovakve prilike.

[lol] ja imam osjećaj da drava već je v mom dvorištu [undecid]…bilo bi zgodno imat vikendicu u zasadbregu za ovakve prilike.

Karla, niti gledeti ju (Dravu) nečem!
Jenu Mini-Dravu imam v ulici…i to mi je uvrh glave.
[angry]

…pa kad skijaška radost završi…brže trči u bazene,…svlači se …presvlači se…navlači…cijedi se…sauniraj se…ajme majko… [smiley] [wink]
…možda je bolje ostat doma… [cool]

PA DOBRO…. JESI TI KAJ PILA NA TOM SANJKANJU….SKIJANJU…BOBU DVOSJEDU …. ILI KAJ VEĆ?
[wink]

…a joj sad si me podsjetio da sam se jednom vozila čak i u bobu…ha…ha…na jednom čarobnom mjestu…ispred nas su bili neki pijani Kanađani koje je ta vožnja toliko rastrijeznila da su odmah poslije vožnje išli na nešto žestoko…

a bome i sama sam se toliko istrašila da sam i ja išla tražit mini bar…[lol] [proud] i mislim da to ne bih nikad više probala…

a bome i sama sam se toliko istrašila da sam i ja išla tražit mini bar…[lol] [proud] i mislim da to ne bih nikad više probala…

Sam mi reč…jel minibar kil kak bog zapoveda ili se sramotil
[wink]

Sam mi reč…jel minibar kil kak bog zapoveda ili se sramotil
[wink]
[/quote]
…pusti…bila je rasprodaja Jagermeistera… [rolleyes]

….e,to je posebno pitanje…na to sam posebno ljuta na agencije…imam osjećaj da osobe koje tamo rade apsolutno ne znaju što prodaju…ako kažem hoću lagane staze…da mi je blizu vučnica…da su mi blizu bazeni…oni mi dadnu crvene staze koje znaju biti vrlo slične crnima…i onda u ono malo dana otkrivaj…recimo meni je jedno takvo odlično skijalište Fanenberg…

…isto mi nije jasno zašto svaki put moram intervenirat da imam hrvatski program…zar to naša agencija ne može unaprijed uredit…ili najobičnija dževa…zar im već nije jasno da mi pijemo tursku kavu… [smiley]
[/quote]
da, da..
i još da te perom po guzici…
ali… to je neka sasvim druga priča
možda si bila kod agenta koji prodaje paket aranžman iznenađenja, a on je taj posao dobio iznenada netom prije nego si ti na opće iznenađenje odlučila ipak otić na to skijanje koje je na kraju bilo ugodno iznenađenje za sve..

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

New Report

Close