A tko je probudio trnoružicu ? [tongue]
A tko je probudio trnoružicu ? [tongue]
princ ili vura za posel [yawn]
princ ili vura za posel [yawn]
[/quote]
bit če prije vura…nema više prinčeva ..prije češ naići na bijelog konja bez konjanika [lol]
[/quote]
"iskala je princa na belom konju, a našla konja z belim BMW-om"
[wink]
Nemam ogledalo istine
i odraz u njemu je samo moj
ne mogu promijeniti ćud u ljudima
i stvoriti bolje vrijeme
ne mogu prosjake bogatim učiniti
i izbrisati mržnje sjeme…
Nemam ogledalo istine
i stvoriti bolje vrijeme
…moreš onda meni bar reči 7 brojki od 1-39 koje budu zvlečene za "sedmicu"
PLIIIIIZZZ
[wink]
…alo ekipa…vidim ja živi zdravi i veseli ste mi…eto stigoh i ja i sačuvah svoje nogice od snježnih radosti…[rolleyes]
a bome deda Jova osta u Austriji razgovarat sa Splićankama na engleskom…shvatia da mu to diže rejiting…a bome ostala još i Mica…toća se po austrijskim toplicima…snijega nije ni vidjela… [proud]
…alo ekipa…vidim ja živi zdravi i veseli ste mi…eto stigoh i ja i sačuvah svoje nogice od snježnih radosti…[rolleyes]
a bome deda Jova osta u Austriji razgovarat sa Splićankama na engleskom…shvatia da mu to diže rejiting…a bome ostala još i Mica…toća se po austrijskim toplicima…snijega nije ni vidjela… [proud]
Sam mi daj reči kolko snega ima v Austriji….da znam dal da sam bez brige il’ morem polako iskati brodenko da plovim med hridenko z Marženko.
Šifra: voda do praga
[wink]
…ma pusti…za skijanje ga ima uvijek dosta…ako ti se da bit ko afganistanski vojnik pod punom ratnom,skijaškom opremom…pa daj navuci pancerice…pa daj utrpaj u pravi čas skije u kabinu…pa uskoči u kabinu…pa izleti iz kabine na vrijeme…izvuci štapove i skije u pravom trenutku…pa raspali…
…pa kad skijaška radost završi…brže trči u bazene,…svlači se …presvlači se…navlači…cijedi se…sauniraj se…ajme majko… [smiley] [wink]
…možda je bolje ostat doma… [cool]
Nemam ogledalo istine
i stvoriti bolje vrijeme
…moreš onda meni bar reči 7 brojki od 1-39 koje budu zvlečene za "sedmicu"
PLIIIIIZZZ
[wink]
[/quote]
…da ne bi i ti ko Mujo…
Mujo se svako večer moli: Dragi Bože, molim te da dobijem na lotu..
Kad je Bogu već dosadilo, kaže Muji : Pa daj uplati već jednom..
[lol]
…ma pusti…za skijanje ga ima uvijek dosta…ako ti se da bit ko afganistanski vojnik pod punom ratnom,skijaškom opremom…pa daj navuci pancerice…pa daj utrpaj u pravi čas skije u kabinu…pa uskoči u kabinu…pa izleti iz kabine na vrijeme…izvuci štapove i skije u pravom trenutku…pa raspali…
…pa kad skijaška radost završi…brže trči u bazene,…svlači se …presvlači se…navlači…cijedi se…sauniraj se…ajme majko… [smiley] [wink]
…možda je bolje ostat doma… [cool]
ako su ti svo to mučenje još i naplatili onda je svakako bolje ostat doma [huh]