onda ja oćito nisam pjesnik..besanih noći kao u priči ali nadahnuća nigdje…nasuprot [embarass]
Mare, de da te pitam…. kak ti se čini programiranje? Ono, ko hobi…ili čak posel…ha?
[wink]
@ mare….ne treba znati svirati da bi užival u glazbi a ni biti poeta da bi mogel uživati u pisanoj riječi [wink]….to dobro dođe u noćima bez sna.
sve to štima, ali jeba ga vrag ak netrebaš znati plivati da bi bil vaterpolist….
[wink]
…draga Karla…
..nikad nepodcijenjuj snagu tuđe priče..
..pa čak i ako je nisi razumila….. [smiley]
pada mi na pamet ona stara ,ja umom, ti drumom…lijep je običaj da se napiše izvor kad se postaju tuđi radovi….u tome je poanta moje primjedbe bila u ničem drugom kekice….eto imam sad lufta pa te idem malo proučiti ne bi li te bolje shvatila, nađoh ovdje…
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=keka&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=37
…potpuno isti "tvoj" post iz prošle godine kakav si meni jučer napisala odgovor….
….evo da ti malo pojasnim….
Kako je poznato, plima stiže svako jutro,
ali nikada to nije isto more
i uvijek donosi nešto novo.
Nekad se prikrada bez glasa, miluje, ugađa.
Nekad stiže dramatično, hučeći, zapjenjena, uznemirujuća.
To je moje more.
Dobrodošli u moje more! [rolleyes] [thumbsup]
@ mare….ne treba znati svirati da bi užival u glazbi a ni biti poeta da bi mogel uživati u pisanoj riječi [wink]….to dobro dođe u noćima bez sna.
sve to štima, ali jeba ga vrag ak netrebaš znati plivati da bi bil vaterpolist….
[wink]
[/quote]
[lol] …istina, no nije ni svaka riba koja se dobro snalazi u vodi za vaterpolistu rođena [wink]
…draga Karla…
..nikad nepodcijenjuj snagu tuđe priče..
..pa čak i ako je nisi razumila….. [smiley]
pada mi na pamet ona stara ,ja umom, ti drumom…lijep je običaj da se napiše izvor kad se postaju tuđi radovi….u tome je poanta moje primjedbe bila u ničem drugom kekice….eto imam sad lufta pa te idem malo proučiti ne bi li te bolje shvatila, nađoh ovdje…
http://www.poslovni.hr/Content/ForumSearch.aspx?q=keka&f5=0&a=1&c=2&si=2&w4=8&pg=37
…potpuno isti "tvoj" post iz prošle godine kakav si meni jučer napisala odgovor….
….evo da ti malo pojasnim….
Kako je poznato, plima stiže svako jutro,
ali nikada to nije isto more
i uvijek donosi nešto novo.
Nekad se prikrada bez glasa, miluje, ugađa.
Nekad stiže dramatično, hučeći, zapjenjena, uznemirujuća.
To je moje more.
Dobrodošli u moje more! [rolleyes] [thumbsup]
[/quote]
…he he…to samo pokazuje da stoji teza…
"ponavljanje je majka znanja"…
nekad moraš nešto i više puta ponovit..da bi ušlo u glavu…
[wink]….ponekad je puno važnije što piše nego tko je napisa …nemoj se neprestano mučit oko toga…..ne zamaraj se ….nego probaj i ti nešto napisat …vidit ćeš
..bolje ćeš se osjećat,viruj mi …znam to iz prve ruke….
… ee i još ….ovo….ne moraš potpisat uradak…neće mi bit bitno….tko nego što… [kiss]
@ keka
[lol] ne znam samo otkud ti ideja da se zamaram, mene zabavlja ovo [wink]
..sugestija da napišem nešto mi je ipak najsjajnija, nisi prijetila da sam do sad radila upravo to, istina ne pokušavam klepat stihove al riječi mi uglavnom idu dobro [lol]
…ajd, drž se ti samo svoje misije i uživaj u njoj [lol]
Ja ne zelim biti srestvo, granicnik, ili crta, po kojoj se virtualci razdvajaju; vec most koji spaja dvije obale, koje nisu iste, pa tako i ne moraju niti biti, ‘isti. Razlika u pristupu nas cini bogatijima u svakome pogledu. Zamislimo sta bi bilo kada bismo svi jednako razmisljali… [thumbsup]
[wink]
[/quote]
[lol] …istina, no nije ni svaka riba koja se dobro snalazi u vodi za vaterpolistu rođena [wink]
[/quote]
Istina, Karla…. nije
[embarass]
Ja ne zelim biti srestvo, granicnik, ili crta, po kojoj se virtualci razdvajaju; vec most koji spaja dvije obale, koje nisu iste, pa tako i ne moraju niti biti, ‘isti. Razlika u pristupu nas cini bogatijima u svakome pogledu. Zamislimo sta bi bilo kada bismo svi jednako razmisljali… [thumbsup]
..hebate ,..di je Bandić da ovo proćita ,..odma bi te u stožer namistija [tongue]
…. sad bi se klali ko bu rundu platil
[wink]
…. sad bi se klali ko bu rundu platil
[wink]
[/quote]
ja sam več jutros svoju platila..sad samo promatram [wink]