Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

@pofuk
Kad bi bar mogel nekak urgirati negde…ili napraviti nekaj kaj bi tebe pofuk odmoderiralo ili neznam ak bi ti pasalo biti moderator…

[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Pitaš me tko sam…ja sam žena – mjesec crni… sa dušom tankoćutnom kao paučina i srcem mekim kao svila… kraljica noći jer noć volim… puna strasti i vatri koje plamte u očima mojim crnim… volim daljine i one vole mene… bježim od osrednjosti i monotonije.. jer duša je moja slobodna… ne želi okove.. niti okvire… sanjam sanje i o snovima pišem, a moje pjesme o ljubavi pjevaju… jer ljubav volim i u ljubav sam zaljubljena…

Sigurno – nesigurna u sebe… ovim svijetom hodim…. Shvaćeno – neshvaćena ….. ponekad ni sebe samu ne razumijem…. Al’ zabacim grivu svoju crnu… osmijehnem se samoj sebi i kažem… Idem dalje… ne osvrći se… koračaj naprijed… bol me nije slomila, dok su me tuge na koljena bacale…., razoreni snovi ne mogu se vratiti, al u meni ima snage i želje… nove snove ću sanjati…. I živjeti…. A moje pjesme i dalje će ljubav slaviti…

[img]http://www.niktitanik.com/wordpress/wp-content/uploads/lak.jpg[/img]
[lol]

[img]http://www.niktitanik.com/wordpress/wp-content/uploads/remote.jpg[/img]

[lol]

@pofuk

Kad bi bar mogel nekak urgirati negde…ili napraviti nekaj kaj bi tebe pofuk odmoderiralo ili neznam ak bi ti pasalo biti moderator…

[wink]

informatičari kad se zaigraju navodno mogu svašta [lol] …ne bi bilo dobro da pofuk postane moderator jer bi onda odma postal smrtno ozbiljan kak i priliči toj funkciji [rolleyes]

obična žena.običan život.obična priča.
što ima zanimljivo,kod nas običnih žena.ništa.
dan kao svaki drugi.
djeca kao svaka druga.
posao.na poslu uobičajeno.odradiš sve rutinski……..

bježim od osrednjosti i monotonije..

…malo sam sad zbunjena kekice [wink]

@pofuk

[wink]

informatičari kad se zaigraju navodno mogu svašta [lol] …ne bi bilo dobro da pofuk postane moderator jer bi onda odma postal smrtno ozbiljan kak i priliči toj funkciji [rolleyes]
[/quote]

istina… [cool]
No, ja bi pofuku htel samo njegovih "pet minut slave".

Pitaš me tko sam…ja sam žena – mjesec crni… sa dušom tankoćutnom kao paučina i srcem mekim kao svila… kraljica noći jer noć volim… puna strasti i vatri koje plamte u očima mojim crnim… volim daljine i one vole mene… bježim od osrednjosti i monotonije.. jer duša je moja slobodna… ne želi okove.. niti okvire… sanjam sanje i o snovima pišem, a moje pjesme o ljubavi pjevaju… jer ljubav volim i u ljubav sam zaljubljena…

Sigurno – nesigurna u sebe… ovim svijetom hodim…. Shvaćeno – neshvaćena ….. ponekad ni sebe samu ne razumijem…. Al’ zabacim grivu svoju crnu… osmijehnem se samoj sebi i kažem… Idem dalje… ne osvrći se… koračaj naprijed… bol me nije slomila, dok su me tuge na koljena bacale…., razoreni snovi ne mogu se vratiti, al u meni ima snage i želje… nove snove ću sanjati…. I živjeti…. A moje pjesme i dalje će ljubav slaviti…

Malo mi vlečeš na DeduMrazicu…
[wink]

istina… [cool]
No, ja bi pofuku htel samo njegovih "pet minut slave".

on je kak se meni čini slavan na forumu "od ve do ve" [wink]

obična žena.običan život.obična priča.
što ima zanimljivo,kod nas običnih žena.ništa.
dan kao svaki drugi.
djeca kao svaka druga.
posao.na poslu uobičajeno.odradiš sve rutinski……..

bježim od osrednjosti i monotonije..

…malo sam sad zbunjena kekice [wink]
[/quote]
….evo da ti malo pojasnim….
Kako je poznato, plima stiže svako jutro,

ali nikada to nije isto more

i uvijek donosi nešto novo.

Nekad se prikrada bez glasa, miluje, ugađa.

Nekad stiže dramatično, hučeći, zapjenjena, uznemirujuća.

To je moje more.

Dobrodošli u moje more! [rolleyes] [thumbsup]

Nakima je križ na groblju jedini "plus" u životu
[wink]

Nakima je križ na groblju jedini "plus" u životu
[wink]

da li je to stih iz onog svetki poznatog megahita:
danas je u crkvi bila frka??????????????
kako ide ta stvar podsjetite me molim Vas
danas je u crkvi bila frka
uhvatili popa kako drka
tvist agejn,tvist agejn
kak ide dalje????
pofuk

New Report

Close