VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jojo efekt

Efekt x2 u 7 dana… drzimo se kolega upup…

Ne prosipajte jos🖐

Nema mene pola dana a promet preko pola mln, nice 🙂

Al kak raste?

Pa bisakovi je rekao da ne vredi.

Od kad je tiho. Sad onaj eureka govori da ne vredi. A onor aste.

Ova burza je cudo.

Ideš!

Kuda ode  ovaj šećer!

https://finance.yahoo.com/quote/SBH20.NYB?p=SBH20.NYB

kupnja od strane Zadre ukazuje na podcijenjnost…uz malo strpljenja biti ce 1+++

Ne treba ovo Zadro kupovati da bismo znali da je dionica podcijenjena. Nego, otkuda pak Zadru toliko novaca?

Tko će vratiti dugove ove prezadužene firme, nedavno je bila blokada?

Kvote su ukinute to je stalni problem za male proizvođače.

burza, 11.02.2020. u 17:44
Ideš!

nedavno napisao da je 450€ izvjesno, ali obrisalo me kao da nisam ništa ni napisao, a evo London 437 € i još napinje, koliko je regija ? može 500 bez problema, ako se sjećate nije Emil sklopio onaj dugoročni ugovor bez veze,

sutra radimo grudobran na 100

Kakvi je grudobran za ogromne dugovove tro će to riješiti?

Hoće li HIŠ raditi dokap?

Lp

Sta ti je kocka, nekidan nitko neće štapom po 55, tjedan dana poslje tuku se za 100… A trebalo je po svim pravilima odradit neki rast nakon iskrcaja onog fonda po 60, no tada nit da mrdne gore tjednima… Znam da ništa neznam, ovdje se neka hebena igra odigrava

Jaka igra utopiti što je kupljeno od fonda po 60 i nešto, da nije možda to?

Nema promjena u top 10, dao bi ruku u vatru da ovdje uigrana ekipa koju ja zovem borgovci salta dionice izmedju sebe, stvara privid volumena i kupnje, bumo vidjeli no nebi bilo prvi put, ponavljam još jednom, nije normalno je da tavori nakon iskrcaja fonda tjednima po 60, 55 I niže nitko neće silne tisuće komada štapom i odjednom jagma po 100?? Jedino objašnjenje bi bilo neka inside info no kako nema promjena u top 10 mislim da je prije igra borgovaca.

New Report

Close