“Sugar prices are stronger today with London sugar at a new 2-1/2 year high and NY sugar just below last Tuesday’s 2-year high. Sugar prices rallied today after Green Pool Commodity Researchers raised their global 2020/21 sugar deficit estimate to -3.8 MMT from a previous forecast of -1.0 MMT.”
Kako je krenulo, VIRO će biti OPTIMA ×2 🤔😳😉
"Sugar prices are stronger today with London sugar at a new 2-1/2 year high and NY sugar just below last Tuesday's 2-year high. Sugar prices rallied today after Green Pool Commodity Researchers raised their global 2020/21 sugar deficit estimate to -3.8 MMT from a previous forecast of -1.0 MMT."
Kako je krenulo, VIRO će biti OPTIMA ×2 🤔😳😉
LADY o tome sam pricao prije par dana.
Evo vam jos jedan hint.
KRAS.
Kredit je za refinanciranje starih i nepovoljnijih kredita
Hugh.
Meni se cini da je ovo osmisljeno da se HIS proda
Objedinjena firma s sredjenim troskovima.
Isplate se vlasnici HISa ( 60% Viro 40% sladorana)
Oni koji ne zele ostanu dionicara nove firme u nekom omjeru.
Sladoranu isplatiti nije problem. Dok kod Vira vec imaju malo drugacije situaciju.
No neka kupe recimo prva 4 u top10 od Vira i neka otkupe cijelu Sladoranu.
Imaju super firmu i vlasnici su otprilike 75-80 % nove firme.
Ostatak dionicarima.
A ja sretan i ako zele na 150 dobiju sve moje dionice. Sto nije malo.
Izgleda da sam pogodio kaj se desava.
to i mene zanima, zašto pumpaju ? možda zato što vozimo na felgama već skoro godinu dana
Ovdje jos uvijek misle da nema razloga rastu al ima padu.
🙂
Pogledajte graf i usporedite kad je secer bio na ovim razinama gdje je bio viro.
Hint. Ima jos prostora do 150 da naraste i jos ce biti duplo jeftinije.
Sve lijepo krasno, ima jedan mali problem ogromni gubici u stotinama milijuna kuna, velika zaduženost (nedavna blokada), netko to mora vratiti, ne mogu se izbrisati zadnje 3 godine, a kvote su i dalje ukinute.