VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šećer se sad vrti oko 365 $ po toni u Londonu, raste već 6 mj. a ovdje teška rasprodaja po daj što daš principu. Ovo mi je sve JAAAAKO sumnjivo jer nema racionalnog smisla. S druge strane vijesti ni na kapaljku. Slično je doduše bilo i na Optimi pa svi vidimo kako je to završilo, ali takve priče su jako rijetke kod nas…

Izgleda da je Viro danas malo izvirio 🙂

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Izgleda da je Viro danas malo izvirio 🙂

kao da trezor kupuje iz kredita, smiju li oni to ?

nije bezazlena količina na kupnji da bi se upiralo u tradere

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Polako se okupljamo….🙂
Ovaj scenarij smo vidjeli…na Tehnici…na Optimi….

Polako se okupljamo….🙂
Ovaj scenarij smo vidjeli…na Tehnici…na Optimi….

Mozda je i moguce kolega. Zbunjuje ovaj graf, al odbijanac je ostvariv. RSI dnevni na samo 7. Preprodano.

koje su šanse da se https://zse.hr/default.aspx?id=95059 ovo desi i na VIRO? Ponderirani prosjek je još uvijek poprilično visok ali kako bude vrijeme odmicalo biti će sve manji.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

eto nas na 60 kn,sad ulazimo u razine gdje će se početi uzimati profit od dionica kupljenih ispod 60 kn.

budapest !

polako sa 60 , ima još ovdje dosta materijala da se kupi ispod 60

NaBiduAsku,
mislim da je to ista karta na koju i ovdje igraju, samo je situacija nešto povoljnija za ove koji sada kupuju, jer je prosjek još uvijek višlji od trenutne cijene, samo ga treba održati, a vidim da volje ima

@ NaBiduAsku, zesko

Za sada se još nije dogodilo ništa što bi upućivalo na takav razvoj događaja.
Vlasnička struktura VIRA se jako razlikuje od IPKK.

Kada bi se nešto takvo počelo događati postoje razni načini otpora.
Neki su se pokazali kao jako djelotvorni.
Ako netko pokaže želju da vam jeftino ili badava nešto uzme, prvo što možete učiniti je da kažete NE.

upupup,
ja sam to već jednom napravio, ali Zadro je uporan tip, možda krene opet u harač, sada je situacija još 8x povoljnija

New Report

Close