Seudzucker opet rast skoro 5% u petak. Nadomak 14 eura. Zadnji put kad je bio tu Viro je bio na 150-170kn. Ako bude solidno izvjesce onda mozemo ocekivati rally Vira do 150-170 kn.
Sugar increased 0.33 Cents/LB or 2.77% since the beginning of 2019, according to trading on a contract for difference (CFD) that tracks the benchmark market for this commodity. Historically, Sugar reached an all time high of 65.20 in November of 1974 and a record low of 1.25 in January of 1967.
12.26 -0.1,-0.81%,weekly -2.23%,monthly -2.54%
Ma dajte,secer i dalje pada ,a Vi imate neke optimisticne prognoze,a Sudzucker ima niz gotovih proizvoda i nije uopce usporediv sa Viro-m.
Biti ce dobro da VIRO uopce “prezivi”!
Koga vi zavaravate?????
pogledajte report
@aardwrk
Jel vi to pratite secer u US? Zasto ne cijene u Londonu?
Ne znam da li se uopce mogu povlaciti paralele sa Sudzuckerom, ali on izgleda bomba.
@joda
On je dinamicniji.
London je inertan na 340
Sudzucker !? Jel’ to ona ista tvrtka koja najavljuje zatvaranje barem pet tvornica iz svog portfelja i vjerojatni minus za 2019 ? Možda bi i Viro trebao isto tako umjesto što kasne i farbaju svaki naredni izvještaj.
@aardwrk
Jel vi to pratite secer u US? Zasto ne cijene u Londonu?
Ne znam da li se uopce mogu povlaciti paralele sa Sudzuckerom, ali on izgleda bomba.
Ne mogu.Sudzucker zaraduje na paleti svojih gotovih proizvoda koje sam proizvodi ,a ne na seceru samom.
ako se po IPKK-a Viro poznaje, mogao bi Papalina već jednom pogoditi te svoje targete
Danas je skupstina pa ce uskoro se znati vise,a vjerovatno i izvjesce.