VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Viro na stečajnoj cijeni, a kako izgleda preživio je najgore.

kako izgled stečajna cijena pogledaj na primjeru uljanika (1 kn) tako da je ovih 80 kn jako daleko od stečajne cijene….a je li preživio najgore vidjet ćemo kad za koji dan izađe FI…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

http://www.seebiz.eu/prostran-srbija-ce-mozda-morati-da-uvozi-secer/ar-192816/

Bit ce ovdje iznenadjenja na izvjestaju
Al ce se opet pricat o stecaju i sl.
Kad ono vec danas jos samo 30 komada do 100.

+20% sa 500 kuna prometa…sprdačina od dionice

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zadro je rekao da je 5/2019 vrijeme za oporavak cijena šećera i ja mu sve više vjerujem, jer ako tada ne dođe do oporavka, odosmo i on i mi i svi zajedno s novom HIŠ u MP3

Al to su stvarno premali volumeni da bi mogli podržati oporavak cijene. I 100 puta veći bili bi premali. A i bilo bi pomalo čudnovato da dionica raste, a secer stagnira ili je u sideways. Ili barem postoje suvisle procjene rasta.

Ako i kad oporavak cijene šećera krene i budu otklonjene (razrješene) neizvjesnosti glede buduceg statusa manjinskih dionicara, to će se vidjeti i na volumenima. I na cijeni.

Zadro je rekao da je 5/2019 vrijeme za oporavak cijena šećera i ja mu sve više vjerujem, jer ako tada ne dođe do oporavka, odosmo i on i mi i svi zajedno s novom HIŠ u MP3

Ovako; on je to zaista tako rekao ali održan je jedan sastanak u Londonu čini mi se 1.mjesec i ako sam dobro razumio od tada se ne prodaje ispod tih famoznih 404 e/t. Tako da je oporavak već vrlo vjerojatno krenuo ali je pianje hoće li se vidjet u prvom kvartalu

Sudzuker danas sam +7,5% trenutno.
Nema nikakve veze s Viro

Ne znači da će biti…al me nekako vuče na ovaj pattern

moguce da je secer bottomirao. sudzucker izgleda obecavajuce. vidjet cemo kako ce zatvorit tjedan sve to skupa.

kaj ga vani fino cepaju. ovdje su se izgleda dobro stvari pocele razvijat.

Sudzuker danas sam +7,5% trenutno.
Nema nikakve veze s Viro

https://wap.business-standard.com/article/markets/sugar-stocks-rally-balrampur-chini-triveni-engineering-hit-52-week-highs-119042500238_1.html
Uh uh..
Loseee

New Report

Close