VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni je prosjek malo manji od 115 i uopće još nisam nezadovoljan, ako stanje okrene, ušao bih s puno više od ovoga što imam, do tada odoh pušiti kod Ante, tamo se lijepo dimi, još ako pojača dividendu

Netko testira sa 1000 komada na 80.
Bas me interesira oce li pocistiti bid
Nista.
Nema interesenata
Izgleda da cemo ovdje biti neko vrijeme

https://ec.europa.eu/agriculture/sites/agriculture/files/market-observatory/sugar/doc/price-reporting_en.pdf

@Aar
pogledaj ko je krenuo izlaziti, oni ce to napraviti do kraja…a za ovako nelikvidnu dionicu znas sto to znaci

trezor praktički za par milja kuna po ovoj cijeni može isplatiti sve male dioničare,i raifeisen fond..sve skupa za milijun eura..

Ode kompletna podrska do 70 u jednoj minuti….

Akcija – spašavaj se tko moze ?

znači opet igra ko zadmnji magarac,izgleda da je ovdje magarac ko god priviri na ovu tzv burzu..doduše burza odražava stanje u državi..sreća nemam puno vira-ali nisam ni to trebao kupovat izgleda,mada mi se činilo na 100 da je to to..bolje da sam se napio negdje u birtzu i kasnije stavio 10000 kn na crveno..

Bilo bi super da netko ima milijun kuna pa da zaštopa ovaj pad. Ako je netko prije krenuo meziti na 200kn, a sad mu je 70, i k tome ima i višak love, sad mu je vrijeme za kupnju. Postoji li takav ovdje?

Bio je jedan sa punom kesom i nekoliko njegovih klonova ali nema ni njega ni klonova odavno.
Na cca 160 kn je bio dosta živahan i upirao tehničku analizu ali đaba tehnička kad su fundamenti hm nepovoljni

Bilo bi super da netko ima milijun kuna pa da zaštopa ovaj pad. Ako je netko prije krenuo meziti na 200kn, a sad mu je 70, i k tome ima i višak love, sad mu je vrijeme za kupnju. Postoji li takav ovdje?

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

zna li se tko se ovdje iskrcava i koliko još ima?

https://ec.europa.eu/agriculture/sites/agriculture/files/market-observatory/sugar/doc/price-reporting_en.pdf

@Aar
pogledaj ko je krenuo izlaziti, oni ce to napraviti do kraja…a za ovako nelikvidnu dionicu znas sto to znaci

Ma ja sam lud.
Uzeo jos na 75.5 i 74

zna li se tko se ovdje iskrcava i koliko još ima?

sada kad smo dogurali do 70, sve ih je više kojima odgovara ova cijena, i prodavačima i kupcima

očito da se neki igrači na burzi jako boje brexita,jer ako se zaista desi izlazak Velike Britanije iz eu a bez dogovora,mogao bi nastati stampedo,meni je samo 20% u dionicama,80% sam u cashu pa nekako mogu to promatrati puno mirnije,i mogu biti strpljiv,mada svaki gubitak boli..ko igra mora i izgubiti..to svatko mora znati..iako ecb drži kamatne stope na nuli,pa i ispod nule,najavljeno je da su ta vremena iza nas,tako da bi dosta igrača iz dionica se moglo preseliti na euro..a i dow jones je na povijesnim razinama..balon je napuhan do kraja,i zato je opravdan razlog za strah..mada smo na zdravijim nogama nego prije 10 godina,neće ni nas to zaobići,mada su podaci iz ekonomije još relativno ok..

New Report

Close