VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sto je dobar sto los a sto ocekivan izvjestaj?

Ja sam ovo ulaganje otpisao. Nemam nikakva ocekivanja nakon gadarije/kasnjenja s q3 i hedginga koji se samo racunovodstveno vodi (bez zive love).
Bio bih sretan kad bi objavili izvjesce u roku, sto sumnjam da hoce…

Rastimo zajedno...

28.02 su do sada davali izvjesce.
Aj da vidimo

Znači sad će biti uspjeh objaviti izvješće na vrijeme ili što?

Viro je spao na jako niske grane, a šećer je koliko vidim još uvijek…

… nigdje… Vaš link …

https://www.agrobiz.hr/agrovijesti/viro-grupa-pozdravlja-prijedlog-potpora-za-proizvo-ace-secerne-repe-12298

Objedinjavanje hrvatske industrije šećera
Tri domaće šećerane – Tvornica šećera Osijek, Viro tvornica šećera i županjska Sladorana, krajem prošle godine izvijestile su o osnivanju zajedničke tvrtke pod radnim nazivom “Hrvatska industrija šećera”, a potpisani međusobni ugovor podrazumijeva i udruženje proizvodnih kapaciteta te prodaju šećera na tržištu.

U novom društvu Tvornica šećera Osijek trebala bi držati 40 posto udjela, a Viro tvornica šećera i Sladorana zajedno 60 posto, a kako su tada poručili iz tvrtki, osnovni cilj objedinjavanja hrvatske industrije šećera je stvaranje većeg i efikasnijeg poslovnog sustava koji u uvjetima rastuće liberalizacije i pojačane konkurencije na europskom tržištu nakon ukidanja sustava proizvodnih ograničenja, može na ekonomski održiv način konkurirati regionalnim i drugim europskim i globalnim sudionicima na tržištu šećera na kojem djeluje i hrvatska industrija šećera.

Iz Vira tek napominju da je prije nekoliko tjedana Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja dostavljen zahtjev za odobrenje spajanja, a s obzirom da su posredno i neposredno sve domaće šećerane prisutne na Zagrebačkoj burzi, ne mogu detaljnije govoriti o novom poslovanju.

oni rade ali nama ništa ne govore, po ZTD imaju pravo osnovati i Tajno društvo, pa bih evo im predložio da sve bude u skladu s hrvatskim Zakonima, da iskoriste tu mogućnost, jer se onda barem nećemo ničemu transparentnom nadati

brzo su se s trećeg mjesta srozali na začelje

HT je najtransparentnija kompanija na tržištu kapitala

Ako oni u Q1 ne pokazu 0 u poslovanju….a 70% nece kako stvari sa secerom stoje, onda mozemo upaliti crveno svijetlo i bezanija sta god imate, ne gledajuci gubitke….

jos uvijek drzim poziciju, sa najvecim gubitkom od 2011

Ako oni u Q1 ne pokazu 0 u poslovanju….a 70% nece kako stvari sa secerom stoje, onda mozemo upaliti crveno svijetlo i bezanija sta god imate, ne gledajuci gubitke….

jos uvijek drzim poziciju, sa najvecim gubitkom od 2011

Kud 0?
Sve do – 10 spektakl.
O je ravna cijeni danas x2

1. 0 -5 ,
2. -50,
3. -15 do -20
[/quote]

Očekujem očekivani izvještaj kao u purCo. Viro na minus 15-16-17. Konsolidirani je znak pitanja.

KAPITAL I REZERVE PRIPISANO IMATELJIMA KAPITALA MATICE 272.352.000 Kn, konsolidirano 1-9_2018.
Broj dionica VIRO-R-A: 1.386.667
Prema tome knjig. vrijednost dionice je 196.4 Kn, a prodaje se po 85,00…

Bravo Alias dobro si me nasmijal a i spustil starome drukeru remorkeru:-)

https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2019/2019_02_28-553547_xls.xls

https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2019/2019_02_28-553566_xls.xls

Stiglo i konsolidirano.

1. 0 -5 ,
2. -50,
3. -15 do -20
[/quote]
Bravo.
Ocekivano. Iako ja mislim da sobzirom na cijenu treba biti puno gore.
Market ce pokazat

New Report

Close