VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mogu li oni prihvaćanjem i plaćanjem kazne izbjeći da uopće daju izvješće za 3Q, ili ga svakako moraju podnijeti, ovo je tako smrdljivo, da bih već sad prodao sve, samo nemam kome, nisu mezljive količine

Nisam htio pisati, ali sam odmah posumnjao da idu sa namjerom da uopće ne izdaju FI.

@Bigfoot

Posve si u pravu. Samo sumnjam u preživljavanje. Morat će biti upliva države.

Samo sumnjam u preživljavanje. Morat će biti upliva države.

Premali su za petljanje države. Imaju PSN pa tko živ, tko mrtav.

Ignore: KressoM, delux

Samo sumnjam u preživljavanje. Morat će biti upliva države.

Premali su za petljanje države. Imaju PSN pa tko živ, tko mrtav.
[/quote]
možda stvarno i ciljaju na to, to je bio dobar model, a oni ga nisu koristili, pokupiš svoju firmu skoro besplatno i opet nanovo, možda stvarno prije pročitamo obavijest o blokadi računa i podnešenom zahtjevu za PSN, nego izvješće za 3Q
grdo

p.s.
i onda im još Francuzi ulete s dokapom po 10kn, ma milina za nas, baš sam oduševljen

S cim su okupili dionice od pbza?
Kakva psn.
Kakvi ste vi panicari.
Najbiitnije je trenutno i interesantnije sta je s hedge.

da smo paničari ne bi ni dočekali ovu razinu 100, ali da se nešto valja, tj. ne valja iza brda, to je sada već evidentno, šutnja je inače zlato, ali bojim se da je u ovom slučaju čista korozija (rđa)

je li bre, misle li ovi uopće ikad više objaviti izvješće. ovo je sad već groteskno.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

je li bre, misle li ovi uopće ikad više objaviti izvješće. ovo je sad već groteskno.
.
Kako se samo rade blesavi
Dosta neodgovorno.
Ovo nisam ocekivao

Moram priznati, razocaravajuce je vidjeti da ovakva firme ne daje tromjesecni izvjestaj.

Nemam VIRO, imam IPKK, pa bi mi zanimljivo bilo vidjeti ‘konkurenciju’ kako pliva, ali izgleda nista od toga ovo tromjesecje.

Loše, loše…

Cijena šećera je u srpnju bila 346 eura/t, te je nastavila padati stoga je važno da Komisija otvori pitanje cjenovne razine koja treba biti postignuta da bi EK aktivirala mjere potpore sektoru. Željko Zadro ističe kako su cijene u Hrvatskoj bile još niže, oko 280-300 eura u odnosu na prosjek, što je katastrofalno za domaću industriju.

Cijene šećera u EU nakon ukidanja kvota toliko su smanjene da se čak i najkonkurentniji proizvođači bore kako bi pokrili svoje troškove, a cijene su sada na najnižoj razini u posljednjih 12 godina.

Cijene šećera u EU najniže 
u 12 godina, kod nas je i gore

Znaci ako je nekakav breakeven cca 400 eura po toni onda na proizvedenih 230 tisuća tona u Hrvatskoj od čega je Virovih recimo cca 2/3 imamo gubitak od 15-18 milijuna eura. Gorko.

Ovo stvarno nemrem bolivit – šta, oni sad neće objaviti izvješće i nikom ništa. Kao, boli nas čuna z aizvješće, mi to nećemo više objavljivati.

Nemam riječi, ovo je ciganija prvog reda. Viro je dosada bila ozbiljn atvrtka, i neki mirovinci su bili vlajda su jos unutra, a oni nisu kadri jedno izvješče sačiniti i objaviti.

New Report

Close