još 1783 dionice prije 200 Kn. Ajmo šećeraši!!! 🙂
a da prvo vidimo FI?
290 kom odgrickano s 129, ide to pomalo, rekao bi stari Marinko kao Pipi, vani pokušaj rušenja cijene, ali ide protuudar
Probilo
Ode viro.
Pa znamo već da će biti očajan, ali zato i cijena je tu gdje je. Bitno je da se vanka cijena oporavila, a to je odličan znak za 4Q i 2019. Ne kupuje se dok je skupo nego dok je jeftino.
Pa znamo već da će biti očajan, ali zato i cijena je tu gdje je. Bitno je da se vanka cijena oporavila, a to je odličan znak za 4Q i 2019. Ne kupuje se dok je skupo nego dok je jeftino.
a otkud znaš po koliko će VIRO prodavati šećer u 4Q? možda su za sve količine koje proizvedu već ranije ugovorili fiksne (niže) cijene prodaje? …previše je tu ???? da bi se cijena pumpala gore jer bi tuš mogao biti stvarno leden….
ode on dok sam ja napisao, brzo ga pojedoše, tko je zgrabio 1000 komad a
a da prvo vidimo FI?
[/quote]
a što ne znamo, zaduženost, obveze, znate li da je stigla nova sirovina jeftinija nego ikada, a obveza plaćanja negdje 1/2 do N.G ostalo u proljeće 2019, a šećer raste do 400, moguće i 420, kasno je sada za žalopojke, tko je prodao, prodao, a tko je kupio dobro je kupio
a od čega će biti loše, samo je pitanje koliko su morali prodati zaliha i koliko će biti usklađenje cijene, jer je cijena šećera počela rasti pred sam kraj kvartala, ako i bude male korekcije radi 3Q, ali 4Q i godišnji bi trebali ići lagano u plus, narvno pod uvjetom da se sve ne Trumpedira, onda možemo i na 50
Vidim da dosta ljudi očekuje dobar 3.kvartal, volio bi da griješim ali teško da se mogu očekivati neke pozitivne brojke. Mislim da je ipak cijena 112-120 kuna ( do nedavno ) odraz 3.kvartala
Vidim da dosta ljudi očekuje dobar 3.kvartal, volio bi da griješim ali teško da se mogu očekivati neke pozitivne brojke. Mislim da je ipak cijena 112-120 kuna ( do nedavno ) odraz 3.kvartala
Kvartal ce biti los.
Pa kvragu pao je viro na 110
Nije djabe
Al se sada gleda buducnost. A ona vise nije crnina
Smirimo tenzije malo ovdje svi….meni osobno secer na 100 nece ove godine pomoci:); koliko me Trump izbio iz cipela:)
zato sada pijem Coca Colu Zero
Kvartal ce biti los.
Pa kvragu pao je viro na 110
Nije djabe
Al se sada gleda buducnost. A ona vise nije crnina
[/quote]
Meni je vrijedio i na 190, jako mije vrijedio na 150 a na 119 sam imao osjećaj da kradem 🙂
šećer kristalizira 380, nadam se da neće dalje dolje, 380 mi je nekako realno