@bisakovi.
Svakako budemo.
HR burza je super krhka. I ovaj sa 1750 sigurno nije pridonio.
Zamislite na atpl nekog na 330 sa 1750 komada.
Dal je to prodavač tek cemo vidjet kada cijena krene prema njemu
Kao i uvijek na zse se zadnje dozna sto je posrijedi.
Samo vam kazem kada stavljate samo crnjake stavite i kad raste.
My point od pocetka.
Inace ste nista drugo do drukera
Ps. Gubitak je kad proda a ja trenutno imam mode skupljanja
@Aardwark
Gubitak je sada i u ovom trenutku ako je trzisna cijena manja od nabavne.Vi ste u nerealiziranom gubitku,a to sto niste prodali je nebitno.Vas “mode sakupljanja” se u teorije zove “hvatanje padajucih nozeva” i gotovo uvijek zavrsava isto,a to su veliki gubitci.Nebitno danas ili “sutra”!
Vi ne poznate elementarna pravila ulaganja u dionice i bolje je da se malo educirate nego sto sirite besplodne diskusije i gomilate gubitke.
@Aardwark
Gubitak je sada i u ovom trenutku ako je trzisna cijena manja od nabavne.Vi ste u nerealiziranom gubitku,a to sto niste prodali je nebitno.Vas "mode sakupljanja" se u teorije zove "hvatanje padajucih nozeva" i gotovo uvijek zavrsava isto,a to su veliki gubitci.Nebitno danas ili "sutra"!
Vi ne poznate elementarna pravila ulaganja u dionice i bolje je da se malo educirate nego sto sirite besplodne diskusije i gomilate gubitke.
Bez brige za mene.
Nego jel pece kad cuker raste?
I vi ste imali trzisnu manju i dobili po prstima. 50 eura. Pa scim trgujete? Monopoly
Uozbiljite se i odresite kesu.
@Adwark
I gubici na vasem ulaganju u VIRO se i dalje povecavaju,zar ne?VIRO danas -4.13%,zar ne?
Sada 116 kuna i vrlo blizu mom predvidanju od cijene od 100 kuna i mozda nize!
Futuresi trenutno:
"Sugar increased 0.17 Cents/LB or 1.32% to 13.02 on Thursday October 11 from 12.85 in the previous trading session. Historically, Sugar reached an all time high of 65.20 in November of 1974 and a record low of 1.25 in January of 1967."
Samo ne znam kako ce to pomoci Vama i Viru.Komentirat cemo 3Q izvjesce VIRA zajedno,OK?
a tamo ćemo saznati što ?
nešto što do sada nismo znali, koliko je ostvareni gubitak ili će biti malo dobiti, obzirom da če se vjerojatno promijeniti vrijednost zaliha, možemo samo nagađati, ali to je prošlo svršeno vrijeme, 30.09. je prošao, a kampanja u punom jeku, ako se cijene šećera održe ili povećaju, mislim da će Zadro biti u pravu i 2019 će biti godina oporavka
sugar ostaje iznad 360, točnije 367,4
kakvo je mišljenje trstičara o tome, je li to korisno za Viro ili bolje da je 312
No comment
Samo Sorry. Jedna s mobitela
A i viro daje znakove zivota
slabo je to, šećer poraste 20% , a Viro 2% , još svi čekaju izvješće, ali to je prošlo, taj ciklus je završen, pitanje je samo da nisu neki veliki gubici, a osobno se nadam da je čak i mali +, ali se dionica drži strogo pod kontrolom,naravno ne Hanfe
slabo je to, šećer poraste 20% , a Viro 2% , još svi čekaju izvješće, ali to je prošlo, taj ciklus je završen, pitanje je samo da nisu neki veliki gubici, a osobno se nadam da je čak i mali +, ali se dionica drži strogo pod kontrolom,naravno ne Hanfe
400 na kupnji. Neznam kad je zadnji put bio takav bid.
Ako se itko zeli ozbiljno iskrcat eto prilike
daleko je taj, kada krene pripetavanje na ovoga s 1715, onda krećemo, možda u sridu ?
Germany’s Nordzucker expects losses due to low sugar price
Germany’s second largest sugar refiner Nordzucker said on Monday it expects to plunge into the red because of continued low sugar prices following EU market deregulation.
Unlisted Nordzucker said its net profit tumbled 86 percent in the six months to Aug. 31, from a year earlier, to 11.6 million euros ($13 million). Sales fell 18 percent to 689.6 million euros.
“A loss is now inevitable for the Nordzucker Group in the current financial year due to the low sugar prices,” Nordzucker said in a statement. “Given the anticipated prices, an even more substantial loss is to be expected in the (next) 2019/2020 financial year.”