http://www.sugaronline.com/resources/pdfs/SOL_EU_sugar/2018/08/SugaronlineEUReport20180809.pdf
http://www.sugaronline.com/page/detail/?k=e20180808906103226
ako je cijena 250€ kao što znamo, onda trgovci još uvijek imaju 30% na toj cijeni, a proizvođać u gubitak, nema tu ništa čudno
za mjesec dana ide nova kampanja i zalihe se moraju rješavati, imate li dionica na zalihi, slobodno se riješite
ako je cijena 250€ kao što znamo, onda trgovci još uvijek imaju 30% na toj cijeni, a proizvođać u gubitak, nema tu ništa čudno
za mjesec dana ide nova kampanja i zalihe se moraju rješavati, imate li dionica na zalihi, slobodno se riješite
Sa 300 na 100 nije dovoljno?
ako ne bude za plaće treba tražiti od države, pa nisu ovi radnici manje vrijedni od uljanikovaca i trećemajaca, ili možda jesu ?
Ja sam u dionici, i nema još ništa na vidiku dobroga za šećer….
čak niti indikatora, osim tu jednog forumaša koji je već kupio 5-6% firme:):):)
Ja sam u dionici, i nema još ništa na vidiku dobroga za šećer….
čak niti indikatora, osim tu jednog forumaša koji je već kupio 5-6% firme:):):)
🙂
Hehehe
Ja sam 500 +
June sugar eu 361, hr region 375
To je LOndon u eurima plus 100 eura carine, cent gore-cent dolje.
Munjevito usklađivanje nakon ukidanja kvota
Bome, još je i gore – London je oko 280 eura po toni, plus 100 eura daje 385, a unutar eu je igleda i niže – svi su požirili zagristi što veći dio kolača i ne puštati iz zuba. i zubi bride, ali stisak ne popušta.
Ima li kakav apdejt o novonastalom stanju usjeva sad nakon žega. sad će uskoto i žetva pa se može zapavo već i sa sigurnošći reći o kvaliteti usjeva
To je LOndon u eurima plus 100 eura carine, cent gore-cent dolje.
Munjevito usklađivanje nakon ukidanja kvota
Bome, još je i gore – London je oko 280 eura po toni, plus 100 eura daje 385, a unutar eu je igleda i niže – svi su požirili zagristi što veći dio kolača i ne puštati iz zuba. i zubi bride, ali stisak ne popušta.
Ima li kakav apdejt o novonastalom stanju usjeva sad nakon žega. sad će uskoto i žetva pa se može zapavo već i sa sigurnošći reći o kvaliteti usjeva
[/quote]
Ja nemem nikakvu službenu info ali ako nakon ovih kiša (koje bi mogle potrajat do sredine idućeg tjedna ) vrati se sunce urod/digestija bi mogli biti odlični