Pobjednik dana.
– danas je apsolutni pobjednik dana dionica VIRO s padom od -7.25%.
– moje iskrene čestitke svim dioničarima VIRA.
– ovim padom ili padanjem im je omogućen sve jeftiniji i jeftiniji dokup dionica VIRO.
– I love this game.
Pozdrav !
Suti i prikupljaj…ovdje ni 1% nema FF.
Pobjednik dana.
– danas je apsolutni pobjednik dana dionica VIRO s padom od -7.25%.
– moje iskrene čestitke svim dioničarima VIRA.
– ovim padom ili padanjem im je omogućen sve jeftiniji i jeftiniji dokup dionica VIRO.
– I love this game.
Pozdrav !
Suti i prikupljaj…ovdje ni 1% nema FF.
Padanje pusteno sa samo 57kom.
To sve kaze. Jednom kad se okrene trend,a hoce uskoro jer secer kasni 70% u rastu za etanolom bude Viro u 3 dana na 300kn.
Al tko sumnja nek proda svoju mizeriju.
Ja cekam 100-110 kn za uletit jos 2000 kom.
Ova razina me ne zanima. Na 110-120kn budem ulazio. A mozda i po 160kn kad se okrene trend.
Ovakvi komentari bi nekad bili smiješni, kad je jos bilo masovnog interesa da nesto bude od ove burze.
Sad su samo tragikomični.
Ajde ne lupetajte gluposti kvatricu.
Brazil prognoza pad proizvodnje secera sa 36 MT na 28 MT.
Vaš link …
U Indiji previse vlage i monsuni deru. Bude i tamo manje. A onda boom. Zasto secer raste tako jako.
Gdje to šećer raste? U Londonu je upravo pao na 10 godišnji minimum i nema naznaka da će uskoro nazad…
drugim rijecima kolega remorker, dugoročno je sušnije 0,3% nego inače. dakle savršeno u Indiji. a vama vlaga i orkani i uragani. +10 ili 15% ne znači ništa. uglavnom, još jedna lažna vijest od vas. trump bi poludio
Danas sam malo ja isao testirati trziste i Viro….i cini mi se da se namjerno spusta cijena na prvi znak likvidnosti, kupio 100 komada, da bi nakon toga odmah 100 komada prosuli po kupnji, a vec je bilo 500 komada na prodaji
Htio sam kupiti jos 100 komada, al mislim da bi se isto dogodilo
Bas se cijena “kolje” prema dolje….
Vjerojatno je dogovorena neka blok transakcija u rasponu 100-120 kn pa se sad cijena “korigira” kako bi se očistio prostor od malih. Vidjeti ćemo je li to tako u sljedećih tjedan-dva…
U ocekivanju novih financiranih turbulenca kao sto je BREXIT , GREXIT , Trade & Currency Wars , cijene secera I kave sljede trendu zlata pa tako, moglo bi se reči, da za koju godinu ili dve, VIRO postat če ” gold mine “.
Lp
India, Bangladesh and Indonesia have over polluted the world with over production of sugar this year.
Danas sam malo ja isao testirati trziste i Viro….i cini mi se da se namjerno spusta cijena na prvi znak likvidnosti, kupio 100 komada, da bi nakon toga odmah 100 komada prosuli po kupnji, a vec je bilo 500 komada na prodaji
Htio sam kupiti jos 100 komada, al mislim da bi se isto dogodilo
Bas se cijena “kolje” prema dolje….
Ne još puno kolega…bližimo se dnu i praktički oremo po dnu. Mislio sam pojačati
kupovinu na 125-135kn, ali sad čekam razinu 110-120kn gdje mislim ući nekih 1000kom
za početak. Sve vijesti u svijetu govore da dogodine Brazil ima 8 MT šećera manje,
loša sezona i USA, Rusija te dio EU.
Indija očekuje sličnu godinu, ali i tu uzeti u obzir 3MT u rezerve i nakon 10g izvoz u Kinu
koja opet uvozi. Bude sve kako treba, strpljenja nekih 1-2g. i razine će biti cca 300-350kn.
Mislim da se nalazimo u valu 5 od 5 od velikog vala 5.
Dakle sad kad nitko neće se i kupuje.
Krećem napokon u agresivniju kupnju razina 115-120kn.