VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se kolega Aardwark. To i prometi potvrđuju.
Evo i VIRO po meni ore pri dnu.

I divergencije su vidljive
Ja nisam nista dokupio ak strpljivo cekam. 12x

Ovo ste mislili kolega Aardwark?

Ovo ste mislili kolega Aardwark?

Naravno. I Macd i RSI

dajte kolega Remorker stavite kao pravi ulagač po 10 kom na kupnji, ovo po 6 i 8 djeluje malo neozbiljno, kiše su krenule, repa se debeli,a posijano 30% manje, to više nema smisla držati na ovome nivou

Moze kolega..sutra stavim 25 naloga po 20kom. Ili smijem po 250kom?

Moze kolega..sutra stavim 25 naloga po 20kom. Ili smijem po 250kom?

još bolje da pokupite sve do 250kn, to bi bilo u skladu s vašim očekivanjima, a bome bi se i nakupovali

Surging ethanol stockpiles and tumbling prices for the biofuel risk bringing back more sugar production in top grower Brazil

Najnovija vijest prije utakmice: Iran ce mozda zatvoriti Hormusli zaljev. Alo se to dogodi nafta ide na 250 USD po prognozama analiticira kao i etanol cijenom x3. Ako to bude Brazil ce cijelu secernu proizvodnju prebaciti u etanol i nema secera.

da, zatvorit ce zaljev i protiv sebe okrenuti cijeli svijet, onaj isti svijet koji trenutno pokusava naci nacina da mopomgne tom istom iranu a pritom da ne raspizdi amere previše.

kao pšto reče grmoja – premijer će uskoro najaviti let na mars.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Vaš link …

Kako ovo? Nitko da iskipa po kupnji?
Zar je nestalo municije??
Malo vas sve zezam i ne dam nikome da kupi ispred mene. A ovim tempom i s ovakvim prometima ja to mogu cijelu godinu solo.

kako se stvari razvijaju, na kraju bi mogli i trgovati samo sami sa sobom

New Report

Close