https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VIRO-R-A
Erste fond koji je 'zatukao' Tehniku poceo prodavati, sto li ce ovdje izvesti?
Znaci…..sad jos da Erste svoje proda MKT nalogom, kao i uobicajeno…….pa se postavite nisko na bidu….
[/quote]
I kome onda prodati? Tko ce ponovo dizati na 300-400 kad fondovi izadju? Itd.
Moram se ispravit. Nisam dugo gledao pa malo pogledao top 10 ..Mislim da ipak nije tako dramatična situacija.. Trebao bi im puno za delisting..
da bi slucajno viro bio izlistan s burze, mozete li nam remorker reci po kojoj bi to cijeni bilo? hvala
ako je kupio EoS ONDA IMA 24,62% i vrlo blizu je preuzimanju,tj ako skupi 25+1 dionicu mora dati ponudu za preuzimanje,pošto je zadnja 3 mjeseca ciojena oko 150 kn,onda bi ponuda mogla biti cca 170 kn,ako je kupio az onda nema preuzimanja..squzze out nije moguć
Pa dajte vi kolega napišite znalački sve da se ne laprda
pa odakle bih ja znao. zato sam zamolio remorkera
Kolega Alias nije to bila Vama napisano nego kolegi “oreskovic1”. On je napisao da se laprda. Mislim da to nije bilo ok od njega iz razloga jer je nova ideja,novi optimizam, novo znanje uvijek dobrodošlo. Naravno da čovjek uopće nemora biti u pravu…samo daje neki svoj kut gledanja.mislim da se tako i ogradio kada je počeo pisati…i mislim da je to OK. Pozdrav
i ovdje značajnije povećanje potrošnje šećera, pa neće valjda sve prodati u akcijama trgovačkim centrima
“Dobar izbor marketinškog miksa te nova ambalaža povećavaju prodaju Pipija u litrama u ljeto 2017. za 75% u odnosu na ljeto 2016. Prijašnja prodaja Pipija provodila se samo na području Dalmacije, no od preuzimanja brenda i taj se aspekt mijenja te Jamnica ekskluzivno preuzima distribuciju na području cijele Hrvatske od travnja 2018. U međuvremenu smo uložili i u novi industrijski dizajn Pipi PET ambalaže te u proširenje asortimana. Pipi se prvi puta puni u limenku 0,33 litre koja već sad prima izvrsne komentare˝, ističe Irena Lešković, direktorica marketinga Dalmacijavina.
Sve neću da se mješam u ove fiktivne optimizme koji ovdje pršte, ali Viro ima neg poslovanje, dug skoro 3 puta veći od kapitala, sirovina na min. svj. cijenama ………….
Temeljem čega, točno, bi Viro treba rasti, a ne samo padati ? Dividende ?
Sve neću da se mješam u ove fiktivne optimizme koji ovdje pršte, ali Viro ima neg poslovanje, dug skoro 3 puta veći od kapitala, sirovina na min. svj. cijenama ………….
Temeljem čega, točno, bi Viro treba rasti, a ne samo padati ? Dividende ?
Pa nema optimizma. Optimizam jedino možemo temeljiti na budućem rastu cijene. Ono što je pozitivno je da Viro pliva, i to dobro pliva….sve ostalo je negativno, pa nije džabe cijena pala 70% u godini dana
i ovdje značajnije povećanje potrošnje šećera, pa neće valjda sve prodati u akcijama trgovačkim centrima
"Dobar izbor marketinškog miksa te nova ambalaža povećavaju prodaju Pipija u litrama u ljeto 2017. za 75% u odnosu na ljeto 2016. Prijašnja prodaja Pipija provodila se samo na području Dalmacije, no od preuzimanja brenda i taj se aspekt mijenja te Jamnica ekskluzivno preuzima distribuciju na području cijele Hrvatske od travnja 2018. U međuvremenu smo uložili i u novi industrijski dizajn Pipi PET ambalaže te u proširenje asortimana. Pipi se prvi puta puni u limenku 0,33 litre koja već sad prima izvrsne komentare˝, ističe Irena Lešković, direktorica marketinga Dalmacijavina.
Dalmacijavino nije tvrtka kćer od Vira tako da nije subjekt konsolidacije. Eventualna korist za Viro je da od njega povlači tekući šećer i etanol.