VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da ce Viro omastiti dobro brkove u nagodbi oko Agrokora. Izvrsna vijest za dobavljace koji ce dobiti naplatu potrazivanja i 8% u vlasnickoj strukturi i iste vjerovatno masno prodati.
Dakle dodatan priljev novca pa ce i bilanca se naglo popraviti.

Ovaj plasitelj nema hrabrosti gurati cijenu gore. A ni opravdanja jer cijena secera raste.
Svejedno uskoro ocekujem milijunske promete pa krecemo.

Nemojte sa začudit ako zaista bude prodaje mirovinaca na ovim cijenama. Taj scenarij sam već viđao na ovoj dionici. Dali tamo rade osposobljeni ljudi sa dovoljno znanja? Sumnjam

Mene zanima da li tko zna u kojoj situaciji postoji mogućnost tužbe mirovinskog fonda za loše upravljanje?

PBZ mirovinski upravo prodao svoj udio po 140.00 (33.108 komada).
Wow!

eto..sad je pitanje kome je pbz prodao…bilo bi super da je prodao francuzima
ako je procjenio da VIRO trenutno vrijedi toliko onda sam miran..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VIRO-R-A

Erste fond koji je 'zatukao' Tehniku poceo prodavati, sto li ce ovdje izvesti?

Znaci…..sad jos da Erste svoje proda MKT nalogom, kao i uobicajeno…….pa se postavite nisko na bidu….

Ako je kupio netko od većinskih Zadro/Francuzi mogli bi mali dioničari uskoro doći u nevolje zbog mogućeg istiskivanja…

ode 300 komada na 150
cu cu …..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

postavlja se pitanje,
što mi to znamo, a oni ne znaju ili to ide obrnuto,
što se tiče istiskivanja.Zadro je to već htio prije 4-5 godina, ali mirovinci i Robić nisu dali, sada bi mogao delistirati ili će sve prodati Francuzima, pa nije on toliko ni platio, ma možda nije još nikako platio, to su bile neke mulje kroz stečaj

Secer ide suvereno prema 13.
Probijanje te kote i definitivno potvrdjen okret trenda
VIRO nije jos izgleda u fokusu a ja trosim zadnje pare i pokusavam jeftino ustipnut

čudna situacija u svakom slučaju,ne vjerujem u delisting,puno je igrača u igri,nitko nije izrazito većinski vlasnik kako je to bilo kod konzuma

New Report

Close