evo nas na 140. prije no što sam pretpostavio.
izgleda moje prognoze i nisu tako li-la. nisu bas kriustalna kugla, ali nisu ni li-la.
Prognoze su vam kao vid. Povrsne.
148 najniža i koliko je vidljivo iz trgovine u petak nije bilo nikoga apremnog da proda po 148.
Danas bid izgleda puno bolje.
Ugodan ostatak dana
mislio sam na prodaju tvrtke
ako netko ne razumije
ne znam što bi drugo kratkoročno
bili rješenje
praviti nove gubitke ?
izgleda moje prognoze i nisu tako li-la. nisu bas kriustalna kugla, ali nisu ni li-la.
148 najniža i koliko je vidljivo iz trgovine u petak nije bilo nikoga apremnog da proda po 148.
Ugodan ostatak dana
[/quote]
pričekajt samo q1 – cijenim jedno 30ak milja minusa. barem.
onda će bid malo drukčije izgledati. ali neki vjeruju samo kad vide crno na bijelo, uključiti mozak i zbrojiti 2 plus 2, to je za neke traćenje vremena.
Ugodan ostatak dana
[/quote]
Ma to se on prepao da od svoje velike škrtosti ne pazari ni komad.
A cijena 140kn nije nikad vidjela svjetlo dana. Kolega Investko hitno na pregled
vida.
@remorker
Jedan od onih koji bacaju targete kad pada samo nize i nize ili obrnuto.
Nazalost nikad ne kupe niti prodaju.
Ugodan ostatak dana
[/quote]
Ma to se on prepao da od svoje velike škrtosti ne pazari ni komad.
A cijena 140kn nije nikad vidjela svjetlo dana. Kolega Investko hitno na pregled
vida.
[/quote]
Nije ni svijet nikad vidio ovakvu poplavu šečera.
Nije ni europa nikad vijdel ovakvu poplavu šećera.
Nije ni Zadro nika ovako javno zakukao.
Sapienti sat. 30 milja, najmanje. Ne veselim se niti mi je drago ako padne na 140, ja nemam ništa od toga, ja ovdje samo zbrajam 2 plus 2 jer nemam kristalne kugle, a ć+želim trgovati donicama. Sa dobiti, po mogućnosti. Ne ko Ivica.
Kolega Investko, bolje vam je da mezite dok još ima ovako jeftino.
Brzo se stvari mijenjaju,a opet ponavljam PRATITE VIJESTI.
Baš ste me uvjerili – ili postajte što imate ili nemojte. Vaša odluka. Ovdje bi svi trebali nešto doprinijeti , ne samo pistai epske pjesme.
Legitimno je iskoristti informaciju i obrnuti novac ili dionice pa tek onda objaviti. To je ok, to svi rade, kad odradite što mislit eodraditi s tom velikom i prevelikom vijesti, vi ju ovdje izvjesite pa nek narpdo odluči što će s njom učiniti. Nešto bidne, svi ćete vi vidjeti, ali se nešto valja – to je baba Vanga, to nij eozbiljno forumašenje.
Baš ste me uvjerili – ili postajte što imate ili nemojte. Vaša odluka. Ovdje bi svi trebali nešto doprinijeti , ne samo pistai epske pjesme.
Legitimno je iskoristti informaciju i obrnuti novac ili dionice pa tek onda objaviti. To je ok, to svi rade, kad odradite što mislit eodraditi s tom velikom i prevelikom vijesti, vi ju ovdje izvjesite pa nek narpdo odluči što će s njom učiniti. Nešto bidne, svi ćete vi vidjeti, ali se nešto valja – to je baba Vanga, to nij eozbiljno forumašenje.
[/quote]
kolega je sasvim ok
u skladu s čarala -barala burzom
Da malo kolegu Remorkera poguram
Da malo kolegu Remorkera poguram
VIRO je spreman za odbijanac
Pad sa 250 je bio gotovo bez zaustavljanja.
Mozda ide do 100 al mozda i do 200.
350 komada i eto ga. Do 100 bude ipak neko morao 100 istrest
Kao sto sam rekao ovdje moze ubrzo biti stampedo
Malo zadnjih vijesti:
Sugar up on robust demand
Marketmen said fresh buying by stockists and bulk consumers due to pick up in demand, mainly led to rise in sugar prices.