VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2018/2018_02_28-470663_xls.xls

Tu je……:)

Hm…. neću ništa komentirati. Al očito je šećer, trenutno ‘out’!

Izvješće nije baš sjajno, ali daleko od katastrofe kakvu sugerira cijena dionice na burzi.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Nije lose FI? Ne dijelim vase misljenje.Pa pogledajte cijenu secera u 1 tromjesecju ove godine….Nadam se da ce se oporaviti ali citao sam da je Kina uvela zabranu uvoza secera do 6 mjeseca 2020…..

Bravo majstori, čestitam svima “ne moze to nize ” dionicarima. Moze decki to nize, i jos i bude

Ja sam bio prevdio ca 50 milja gubitka . – A ONI NATUKOŠE NI MANJE NI VIŠE NEGO 66 U SAMO JEDNOM KVARTALU, AU GODINI DANA 79 MILJA. Jako lijepo, samo petrokemija može bolje.

Bit će ovo još slađe , dečki, još puno , puno slađe dok ne naučite da šećer n apolici i šećer na svjetskim i eu burzama nsu linerane veličine.

Još jednom čestitke svima slatkoljupcima, sad će biti još i niže pa će valjda biti i slađe.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Izvješće nije baš sjajno, ali daleko od katastrofe kakvu sugerira cijena dionice na burzi.

jep…čak su pokazatelji i dalje ok s obzirom na situaciju

Kao da je prodavac zadnjih par dana znao i izasao – 100 000kn prekjucer.
Nema prodavaca niti kupaca, 170/180 kn nova realnost.

Baš. EBITDA im je negativna koliko vidim. To je stvarno uspjeh.

-66 milijuna kuna samo u zadnjem kvartalu. ovo kao da čitam FI petrokemije, strava

Bravo majstori, čestitam svima "ne moze to nize " dionicarima. Moze decki to nize, i jos i bude

Ja sam bio prevdio ca 50 milja gubitka . – A ONI NATUKOŠE NI MANJE NI VIŠE NEGO 66 U SAMO JEDNOM KVARTALU, AU GODINI DANA 79 MILJA. Jako lijepo, samo petrokemija može bolje.

Bit će ovo još slađe , dečki, još puno , puno slađe dok ne naučite da šećer n apolici i šećer na svjetskim i eu burzama nsu linerane veličine.

Još jednom čestitke svima slatkoljupcima, sad će biti još i niže pa će valjda biti i slađe.

Nasladjivanje + jeftino drukanje:
“investimir 7.2.2018 15:10
Nije mei problem padati, problem je pogoditi kad će prestati padati – to ja hoću.”

Pa ne bih rekao da je to zbog Agrokora. Nešto jesu vrijednosno uskladili u zadnjem kvartalu za nešto više od 8 milijuna kuna, al gledajući pojedine stavke ne vidim neke značajne promjene. Treba pričekati revidirano izvješće pa ćemo nadam se biti pametniji.

Bit će to ok sve, malo je kritično ovu godinu s obzirom na Indiju, nadajmo se da Brazil potegne preradu s obzirom na WTI….stabilizirat će se to sve, zaliha ima koliko hoćeš, prodaju koliko moraju da podmire troškove, i čekanje i strpljenje, nema druge

New Report

Close