I nas očekuje grdi kvartal, i vjerovatno još koji iza toga….bilanca je ok, solidna, dug je velikih 500 mil, a cijena šećera ne ide u prilogu i zato takva cijena…
Ovo je cisti bet na turnaround….ja sam s jučerašnjim danom full investiran u ovu poziciju
nisam jos ful al planiram barem jos 200 komada uzet
do 160 cu sigurno ispuniti svoj plan.
no da sam ovak ocekival, nisam
Citam godišnje revidirano financijsko izvješće Vira za 2016. godinu pa pod točkom 32. Potencijalne i ugovorne obveze (Str. 90) stoji da su te obveze bile izdane za zadužnice (na koncu 2016. godine) iznosile 1.336.477 (tisuća kuna), a (na koncu 2015.) 1.835.575 tisuća kuna…. pored toga spominju se još i garancije i akreditivi ali u manjim iznosima.
http://zse.hr/userdocsimages/financ/VIRO-fin2016-1Y-REV-K-HR.pdf
Jel zna netko o kakvim se to potencijalnim i ugovornim obvezama po zadužnicama radi obzirom da se radi o nevjerojatno visokim i iznosima?
Citam godišnje revidirano financijsko izvješće Vira za 2016. godinu pa pod točkom 32. Potencijalne i ugovorne obveze (Str. 90) stoji da su te obveze bile izdane za zadužnice (na koncu 2016. godine) iznosile 1.336.477 (tisuća kuna), a (na koncu 2015.) 1.835.575 tisuća kuna…. pored toga spominju se još i garancije i akreditivi ali u manjim iznosima.
http://zse.hr/userdocsimages/financ/VIRO-fin2016-1Y-REV-K-HR.pdf
Jel zna netko o kakvim se to potencijalnim i ugovornim obvezama po zadužnicama radi obzirom da se radi o nevjerojatno visokim i iznosima?
svi trguju nitko pojma nema što to je
po sistemu
A JE TO
Nema komentara na guranje cijene prema dolje. Netko zna rezultate prije objave?
Izgleda kao jos jedan pokusaj izlaska, po cijeni koliko moze, sam da izidjem u 2 dana.
Zna li tko kad izlazi FI?
sutra ili prekosutra
Nema komentara na guranje cijene prema dolje. Netko zna rezultate prije objave?
Izgleda kao jos jedan pokusaj izlaska, po cijeni koliko moze, sam da izidjem u 2 dana.
Moje mišljenje ,pokušaj manipulacije. Uopće nije tako loša situacija da bi opravdala takvu cijenu
A konsolidirani?