VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Viru osporeno 142,6 mil kn prema Konzumu? Bome, fini novci…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nema toga za Konzum u tablicama.
Osporeno je dosta prema kombinatima jer su tražili plaćanje po osnovi moguće buduće neisporuke, što se ne može znati dok se ne dogodi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Imaš kakav link ili rekla baba Vanga?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

[/quote]

Reko Lider u ono clanku kojeg je netko slikao i zalijepio cini mi se na nekoj drugoj temi (da li agrokor ili nekoj drugoj ne bih znao potrazite malo).

Pa onda budi minimalno korektan pa ga pronadji i stavi link na nj. To bi bilo kolegijalno i profesionalno.

Ja sam pak pogledao sudske tablice na e-oglasna od Trgovackog suda i tamo toga nema. Prema Konzumu.
Ima prema kombinatima. Sve pise. Potrazivanja temeljem nekih ugovornih kazni za eventualnu neisporuku i sl.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

350$ dno, 400$ vrh….u tom rasponu će se kretati cijena…koliko, to sve ovisi o poremećajima

[/quote]

Reko Lider u ono clanku kojeg je netko slikao i zalijepio cini mi se na nekoj drugoj temi (da li agrokor ili nekoj drugoj ne bih znao potrazite malo).
[/quote]

Vrlo je nekorektno tako pisati – ili potkrijepi ili povuci. Ili je nesto istina ili laž – odluči što ćeš pisati

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

[/quote]

[/quote]

Vrlo je nekorektno tako pisati – ili potkrijepi ili povuci. Ili je nesto istina ili laž – odluči što ćeš pisati
[/quote]

Točno.
Ja sam se referirao na sudsje tablice.
Lako provjerljivo.

Rješenje St-1138/2017-1862

[/quote]

[/quote]

http://www.dionicari-agrokora.hr/wp-content/uploads/2018/01/Lider-osporene-tra%C5%BEbine.pdf

Evo našao link da bude minimalno korektno. Doduše ne piše prema Konzumu pa vjerojatno nije niti maksimalno korektno od mene…

[/quote]

[/quote]

http://www.dionicari-agrokora.hr/wp-content/uploads/2018/01/Lider-osporene-tra%C5%BEbine.pdf

Evo našao link da bude minimalno korektno. Doduše ne piše prema Konzumu pa vjerojatno nije niti maksimalno korektno od mene…
[/quote]

Kolega, nema problema.
Nitko nije tvrdio da ste nekorektni.
Samo je uvijek bolje informacije pobrati s izvora.
Znači nije Konzum nego kombinati.
OK. Idemo dalje.

to je otpilike kao i ovaj slučaj, za kojega još nigdje nisam vidio, da li se vodi, kada će završiti i hoće li Viro što naplatiti

Šećerni rat: ‘Hrvatska će tužiti Srbiju’

New Report

Close