Viru osporeno 142,6 mil kn prema Konzumu? Bome, fini novci…
Nema toga za Konzum u tablicama.
Osporeno je dosta prema kombinatima jer su tražili plaćanje po osnovi moguće buduće neisporuke, što se ne može znati dok se ne dogodi.
Viru osporeno 142,6 mil kn prema Konzumu? Bome, fini novci…
Imaš kakav link ili rekla baba Vanga?
Pa onda budi minimalno korektan pa ga pronadji i stavi link na nj. To bi bilo kolegijalno i profesionalno.
Ja sam pak pogledao sudske tablice na e-oglasna od Trgovackog suda i tamo toga nema. Prema Konzumu.
Ima prema kombinatima. Sve pise. Potrazivanja temeljem nekih ugovornih kazni za eventualnu neisporuku i sl.
[/quote]
Reko Lider u ono clanku kojeg je netko slikao i zalijepio cini mi se na nekoj drugoj temi (da li agrokor ili nekoj drugoj ne bih znao potrazite malo).
[/quote]
Vrlo je nekorektno tako pisati – ili potkrijepi ili povuci. Ili je nesto istina ili laž – odluči što ćeš pisati
[/quote]
Reko Lider u ono clanku kojeg je netko slikao i zalijepio cini mi se na nekoj drugoj temi (da li agrokor ili nekoj drugoj ne bih znao potrazite malo).
[/quote]
Vrlo je nekorektno tako pisati – ili potkrijepi ili povuci. Ili je nesto istina ili laž – odluči što ćeš pisati
[/quote]
Točno.
Ja sam se referirao na sudsje tablice.
Lako provjerljivo.
Rješenje St-1138/2017-1862
[/quote]
[/quote]
http://www.dionicari-agrokora.hr/wp-content/uploads/2018/01/Lider-osporene-tra%C5%BEbine.pdf
Evo našao link da bude minimalno korektno. Doduše ne piše prema Konzumu pa vjerojatno nije niti maksimalno korektno od mene…
[/quote]
[/quote]
http://www.dionicari-agrokora.hr/wp-content/uploads/2018/01/Lider-osporene-tra%C5%BEbine.pdf
Evo našao link da bude minimalno korektno. Doduše ne piše prema Konzumu pa vjerojatno nije niti maksimalno korektno od mene…
[/quote]
Kolega, nema problema.
Nitko nije tvrdio da ste nekorektni.
Samo je uvijek bolje informacije pobrati s izvora.
Znači nije Konzum nego kombinati.
OK. Idemo dalje.
to je otpilike kao i ovaj slučaj, za kojega još nigdje nisam vidio, da li se vodi, kada će završiti i hoće li Viro što naplatiti