VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To mi je apsolutno jasno. Al ne kupovati VIRO u ovoj zoni je grehota po meni. za 3-5 godina, povrat sigurno od 50%.

Kupuje se kada nikome ne valja…..a TK je totalni smijeh.

Možda je dug Vira previsok za ovu cijenu šećera ?

Upravo to, pušu i na hladno, gleda se book, P/E, ono što su nekad bez problema poterali u visine sad radije puste da propadne pa ko ga šiša.
Dok se ne rasčisti Agrokor nema ništa.
S tržištem općenito pa tako i s ovim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako je rizik kupovati VIRU na 220 kn, što bi rekli oni koji su čistili prodaju prije godinu dana sa 480-515 kn, višemilijunsku…!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kupovao se i Ledo po 8000
Mislim da je upravo na svjetskom tržištu šećer na ATL razinama, još malo pa besplatno ……..

Mora još dolje šećer da bi se mogao oporaviti.
Pogledajte onaj zadnji rast. Krenuo je s 10-11 centi.
Naprosto mora u gnjalu da dovoljno proizvođača odustane za iduću sezonu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vrlo vjerojatno, ali sad to više ne bi trebale biti dvoznamenkasti postotci!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Tako je. Ali jedno 10-20%, do 11-12 centi.
Etanol je na sličnim razinama kao i onda.

crni serislave, pa i ti ode u analitičare, cccc, izdaja!!

Ponuda, potražnja, ravnoteža, ccc – sve mi to miriše na neku analizu. A šta bi s onim – ovo je jeftino i ima malu tk?

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ponuda, potražnja, ravnoteža, ccc – sve mi to miriše na neku analizu. A šta bi s onim – ovo je jeftino i ima malu tk?
[/quote]

Za 5-15% potfelja je jakoooo jeftino i fundamentalno/povijesno isplativno ući na ovim razinama

[/quote]

Opet ista priča.
Svi znamo da je šećer u banani. Nikad nisam rekao da to nema utjecaja. Pa ovo je ipak šećerana! Ono: pravi šećer.
Ali znamo i to da je burza bolja da bi išlo po 250-300, koliko točno je anyone’s guess.
Nadam se da će se za godinu dana poklopiti i bolja burza i bolji šećer.

tek ako deda Marinko odluči sjesti na 200 sa 500-1000 komada i to dopunjavati, možemo se nadati da neće ispod toga, sve ostalo su forumska naklapanja, cijene šećera, repe, digestija, transport, blato, rezanci i karbokal
odluku za to ima, samo ne znam je li cijenu prilagodio, bilo je tržišna +- 10%

New Report

Close