Koliko ja znam kampanja uvijek traje o konc 9 mj pa sve do početka 12.mj
Može li onda biti da prijavljena potraživanja zapravo predstavljaju ugovoenu, a još neisporučenu repu tj. u trenutku prijavljivanaj viro je potraživao taj iznos od belja, ali s pretpostavkom da isporokom sirovine potražiavnaj nestaju.
Ako je tako, onda potraživanaj nisu velika – dani predujmovi i inače se knjiže kao potražiavnaj, us vim djelatnostima, to je sasvim normalno, jedino ako se tu kriju neke nebuloze tipa penali i sl. Nebuloze kažem jer svi znamo što se dogadalo prolejtos u Belju i Agrokoru, gdje bismo stigli da dobavljači potražuju penale, a anke zatezne kamate., to nije normalno
Nažalost kombinatorika poslovanja kod nas je skoro pa nezamisliva i puno je stvari jako teško odgonetnut dokle god nekome tako odgovara. Dio takvog načina rada će vjerojatno nestat restrukturiranjem Agrokora.Moje mišljenje je da je to većinom potraživanje za sadni materijal i zaštitu
Ovaj erste skrbnički što prodaje je fond ili…? Obzirom da ima još preko 30.000 komada teško je reći dokle će ići pad.
a sta ti mislis do kud ce ici pad? i zasto je to bitno trenutno? tesko je pogoditi dno a mislim da je ovo vrlo dobra cijena za ulaz.
Panter
Nebitno tko kupuje ili prodaje
Kupuješ zbog fundamenta ili tehničkih pokazatelja.. kako sam i napisao prije 2 tjedna,, , zona 230-250 bi trebala dati reakciju.
Imam viro
Ja ga lagano kupujem već tri tjedna, možda sam se malo požurio u početku ali vidit ćemo…
Po meni je Iskupljivanje i hvatanje padajućoj noževa najveća greška koju možete napravizi.. uvijek po meni treba odrediti razinu od 5 do max 10% na nelikvidnim tržištu i tu kupovati.
Vidim svi se raspisali o Viru. Još je to sve na dugom štapu…
Kako mislis?
Kako mislis?
[/quote]
Svi naveliko kupuju, ali to je još padajući nož, traži se dno. To što se vrti oko ATL-a nije dovoljan razlog za buy. A i šećer se još bori… U svakom slučaju za držati na radaru, ali ništa više od toga.
Kako mislis?
[/quote]
Svi naveliko kupuju, ali to je još padajući nož, traži se dno. To što se vrti oko ATL-a nije dovoljan razlog za buy. A i šećer se još bori… U svakom slučaju za držati na radaru, ali ništa više od toga.
[/quote]
stari nikakvi svi ne kupuju:-)
prije tri tjedna sam napisao da je zona kupnje (iz mojih tehničkih analiza) 250-230.. svako zna za sebe i odlucuje za sebe
najbolje vam je da platite analize nekom profesionalnom analitičaru, jer bespalatan savijet vam je najgori savjet
Skupljam ko pcelica
Hvala prodavatelju
Molim ne skidati po ASKU i drugi bi htjeli uhvatiti nesto.
nemam ja vremena zuriti u ekran i nabidavati se