VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kostić kupuje Viktorija grupu

još jedan susjedski pogled..

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

evo

Po meni secer je napravio target od hns na dugorocnom 3 y grafu na 13,xx sad se odbilo do 15 gdje ima otpora
Ako sad probije prema gore nema zaustavljanja do 19

evo

Po meni secer je napravio target od hns na dugorocnom 3 y grafu na 13,xx sad se odbilo do 15 gdje ima otpora
Ako sad probije prema gore nema zaustavljanja do 19
[/quote]
Tek ako snaznije probije 16.
Al viro je sigurno u zoni kupnje od 240-250
Neka probije 270 (a ima jedva 50 komada na prodaji) ide do 330-350
Imam Vira 200 komada (247 prosjek)
Briga me oce ko kupiti ili ne.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Čekao na 300-310 s parsto kom kad je bilo 340-350 i mislio da sam Boga za j.ja uhvatio kadli ono opaaaa…:-). Pa sad dokupi majstore.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Čekao na 300-310 s parsto kom kad je bilo 340-350 i mislio da sam Boga za j.ja uhvatio kadli ono opaaaa…:-). Pa sad dokupi majstore.

Po TA nema se kaj vidjet na 300 osim psiholoske granice
No, misljenja sam da, s obzirom da VIRO nije u fokusu,kad jednom postane ode to preko 300 bez problema
Pa ces i ti biti na 0.
A vjerujem da ces i zaradit.

Po TA nema se kaj vidjet na 300 osim psiholoske granice
No, misljenja sam da, s obzirom da VIRO nije u fokusu,kad jednom postane ode to preko 300 bez problema
Pa ces i ti biti na 0.
A vjerujem da ces i zaradit.
[/quote]

nije bas da nema

oko 300 glave je fibbo 76,4 a kao sto mozes vidjeti tu je i znacajno odreagirala cijena, jer nakon sto je dionica pala na 300 kn uslijedio je korektivni val do 375 kn.

Ipak, fibo 88,6 je nemjerljivo jaca razina koja bi trebala dati snažniju reakciju.

bumo vidli

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kako nas kite. Svijetlit ćemo ko božićno drvce😱😱😡😡❄️❄️

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Vidim da 90% proizvodnje ide u EU, to je već ok .., ali izgleda da se netko na ZSE ne slaže s time ?

Kako nas kite. Svijetlit ćemo ko božićno drvce😱😱😡😡❄️❄️

Kupio viro pa prosviro

oce li krenut ili ERSTE i dalje stopa

kog briga? u jednom trenutku ce krenut, sada ili 2019te…

kog briga? u jednom trenutku ce krenut, sada ili 2019te…
[/quote]

pa ako neide gore, morati će dolje?

New Report

Close