@serislav
Ne kuzim o kojim fundamentima pricate
Prosle godine ižu ovo doba cijena secera je bila 19,5 usda. Danas je 15,2, pa to je 25% razlika.
Viro je tada bio 500 sad je 250. Pa nije bas tako lose
Slobodno me dajte jos neke smjernice. Secer na policama nije bio nikad skuplji.
Hvala na odgovoru.
Imam 50-tak vira
Aardwark
Govorim o dinamici.
Na cijenu dionice osim cijene šećera utječu i buduća očekivanja. Ništa drugo.
Samo komentiram to da je tehnička analiza s.anje.
Mada sam nekad mislio drukčije.
Aardwark
Govorim o dinamici.
Kolega serislav
Da je Ta ranje onda ne bih kupio Viro po 250 neki dan onih 400 kom, jer se ne bih imao čime voditi, ovako vi mislite i dalje da je s.anje, ali zato i jeste kupili prerano pa sad pisete o nekakvom rušenju cijene i teorijama zavjere
Ipak slažem se da za ozbiljniji kupnju bih trebao detaljno proučiti stanje ovog businessa i vira sto trenutno nemam vremena
Zona kupnje na viru gdje "bi trebalo biti ok kupiti" je 260-230 hrk ( pogledajte harmonic trading i bit će vam jasno. ) odbijanac bi mogao uslijediti do popunjavanja praznog prostora na 340 kn.
imam nešto sitno dionica vira (za moj pojam) i ovim postom ne pozivam na kupnju ili prodaju istih. za savjete oko kupnje ili prodaje dionca obratite se profesionalnim analiticarima
Kakva ti je to slika?
To su ti gluposti, a ne tehnička. Kupio 250 komada i sad nas maltretira nećim o čemu pojma nema. Harmonic pattern…. ccc
Aardwark
Govorim o dinamici.
Kolega serislav
Da je Ta ranje onda ne bih kupio Viro po 250 neki dan onih 400 kom, jer se ne bih imao čime voditi, ovako vi mislite i dalje da je s.anje, ali zato i jeste kupili prerano pa sad pisete o nekakvom rušenju cijene i teorijama zavjere
Ipak slažem se da za ozbiljniji kupnju bih trebao detaljno proučiti stanje ovog businessa i vira sto trenutno nemam vremena
[/quote]
Znači to je to.
Pa to je upravo dokaz ovog što govorim.
Erste fond se odjednom sjetio da mu dionice Vira koje drži godinama i na većoj cijeni sad odjednom ne trebaju i krene istresati do 240-250, masovno. I tu dolazi u igru TA, kao što kažete: Vama je po TA na 250 dobro za ući s 400 kom, a njima po toj istoj TA sad odjednom ne valja to držati?!? Eeeee!!!!
Poslušat ću Vaš savjet i zamoliti regulatore da malo ispitaju stvar. I policiju, naravno.
Da vidimo ima li kakvih poveznica.
Kolega vau.
Nemojte režat, ako vam nešto ne paše nemojte kupiti ako vam paše kupite. Imate opciju izbore i uključite ju.
Serislave
Ulazite u znanje i tehnološku analizu. Ako vam Viro vrijedi vise zašto ne kupujete. Pa ovo vam je odlična prilika za dokup😘😘
Prilika se ceka. Zasto platiti vise kad ce netko po bidu prije ili kasnije? A znamo i tko.
Prilika se ceka. Zasto platiti vise kad ce netko po bidu prije ili kasnije? A znamo i tko.
Mislim da ti je kriva strategija. Odredi na kojoj cijeni ti je sto dobro za kupiti i tu kupi. Ako nešto vrijedi onda vrijedi bez obzira na to tko kupuje ili prodaje.
Opet ofucano pretjerivanje FA ili TA, pa zar se nismo odavno usuglasili da jedno odgovara ŠTO a drugo KAD? Meni je fundamentalno napeta ispod 300, a tehnički ispod 260 kako i Delux kaže. Da tehnička ne funkcionira, ne bi vas toliko čekalo na 230.
Opet ofucano pretjerivanje FA ili TA, pa zar se nismo odavno usuglasili da jedno odgovara ŠTO a drugo KAD? Meni je fundamentalno napeta ispod 300, a tehnički ispod 260 kako i Delux kaže. Da tehnička ne funkcionira, ne bi vas toliko čekalo na 230.
Pozdrav starino!!!
O tome i pišem, ali u Hrvatskoj ljudi sve opraštaju osim uspjeh i ako si bolji od njih. Odmah te proglašavaju lopovom i kriminalcem.
A na Viru se pomalo stvara kritična kupnja. Ja se nadam da ću uspijeti kupiti neku ozbiljniji količinu oko 230-240 ali ako neka krene odmah. Pad je bio žestok i zaustavio se na fibo 0,886. Očekujem popunjavanje gapa na 340 kn
Imam dionice vira
na seceru se formira trukut koji je patern za nastavak trenda..probojem donje linije izgledno je da cijena ode na cca 12 …bez obzira na to i dalje mislim da je na viru od 230 -250 zonakoja bi trebala dati reakciju za korektivni val ( možda ćak i impulsni ) prema gore ( ako sve bude ok minimalno do zatvaranja gapa od cca 340-350 kn )
imam dionice vira i ovim vas ne pozivan na trgovanje njima . za profesionalni savnet se obratite profesionalnim savjetnicima zaposlenim u financijskoj industriji