VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo olako ovo pada, cijene su dampinške i osvaja se teritorij

najveća distribucija šećera ne ide kroz maloprodaju

Jucer je bilo dobro i po 375……danas vise ne valja ni ispod 300……??

Stvarno je ZSE trziste za sladokusce……

danas ćemo biti među prvih 3 dobitnika dana, malo nas predznak ………………………

Što nakon ukidanja zadnje proizvodne kvote na tržištu Unije?
https://agrobiz.vecernji.hr/agrovijesti/sto-nakon-ukidanja-zadnje-proizvodne-kvote-na-trzistu-unije-7341

Bit ce grbavo, sto se kaze izazovno, ali ok, carine ostaju i bit ce prilike za izvoz te na kraju ispada da sezona i nije toliko losa kao sto se pricalo.
Nema, jednostavno se mora raditi na kolicini i sadrzaju. A onda te tu i tamo i sreca pomazi da susjedu crkne krava.
Inace izvrstan clanak.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da, prodavači su se jučer malo zaletjeli s panikom.
Hvala još jednom.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A neš ti punjenja. Parsto komada.
Velim ti, netko je vidio minus u RDG i tresnuo po bidu kao da nema sutra.
Da sam se bar još niže postavio, eh…

Zar su ovi podnijeli zahtjev za stecaj?

Nisu. Pada sve zbog todexa.

Pada sve zbog todexa al brate jedino ih Viro u stopu prati

Usprkos zestokom istresanju na los izvjestaj netko je pokupio sve po 290 i kusur i onda jos ispravio cijenu da ne pljusne nisko.
Zanimljivo.

New Report

Close