U izjavama proteklih godinu ili dvije, više puta su u javnosti iznosili plansku količinu od 2/3 proizvodne kvote koju su zajedno sa Sladoranom manje više i dobili. Apetiti su izgleda bili veći. Gledajući prosječnu proizvodnju proteklih godina, moderniziranost i kapacitet proizvodnje virovitičke tvornice, sigurno je da se osječanima dobro progledalo kroz prste, ali mi se ćini da ih više boli ovakav “javni šamar” koji su kao tvrtka i uprava dobili od aktualnog ministarstva poljoprivrede ! Sve jedno mislim da ni jedna strana ne smije biti nezadovoljna jel ove količine šećera i dalje osiguravaju solidne prihode i zaradu. Trenutno stanje na sirovinskim sektorima je takvo da samo ograničavanje proizvodnih kvota i omogučava takvo nešto. Ponovna nekontrolirana proizvodnja bi drastično spustila cijenu šećera ! I što onda !? Hrvatski seljak repu sve teže sije, a u Srbiju se više ne može ! E, u tom slučaju ona fraza o šećerani viška bi dobila na realnoj težini.
umjesto 100 milja dobit ce biti 80 milja…jadni mi 🙂
ali nacin na koji plasiraju vijest cisti je bezobrazluk…od ukupne kvote 70 % ide Viru…a objava je kao da ce biti potop…vrlo jadno i neozbiljno od njih
kako je Sladorana vlasnik Slavonija Nova-ŽU silosa, mlinova i pekare, nadajmo se da neće biti kruha gladni [emo_smijeh][emo_smijeh]
a i ovaj se dobro zabavlja [emo_smijesak]
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 115.190 8,31 Skrb. račun
Zar na ovo nitko nema komentara ili ste rasprodali ?
Zar na ovo nitko nema komentara ili ste rasprodali ?
Nema komentara jer je bilo očekivano.
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 115.457 8,33 Skrb. račun
Evo što sam vam prićao da Viro ovisi o tuđoj milosti nitko mi nije vjerovao
prošla baka sa kolaćima
Viro: Jakovina nam je napravio štetu od 380 milijuna eura