za Sladoranu su ponudili 111 kn, a ipak na kraju platili 160,00 a mrcvarili su je od kada su je "kupili" [cool]
Većinci su kupili sve i sada imaju 72,40%
Imaju i apsolutnu vlast i ne moraju žuriti sa dokupom.
Sa novcem od prodaje vlastitih dionica viro može nastaviti sa kupnjom dionica.
Još 2,60 % u slijedeću godinu dana,mogu plaćati i više i to ne obvezuje da većinski u eventualnoj novoj
ponudi ne plate više od 453.Da li slijedi agonija,spuštanje cijene,cijeđenje malih.
Mogu raditi što žele.
Da sam na njihovom mjestu ja bih vas oderao do kosti i platio najmanje moguće!
I zato bi mali trejderi trebali bježati.
Nije mudro biti ovisan o velikim igračima.
Lopina da te pitam nesto jel ti imas dionice vira???Ne znam koji je tvoj problem stvarno u zivotu..Ti bi nas oderao do kosti ja mislim da tebe neki deru na onim tvojim nelikvidnim dionicama i sad si nama dosao tu dijeliti savijete…Sigurno necemo izgubiti na ovoj dionici mi mali dionicari koliko si ti izgubio na onim svojim dionicama koje nitko ne zeli…
S novcem od prodaje vlastitih dionica viro može nastaviti sa kupnjom dionica.
Dakle, ako sam dobro shvatio, prodali su svoje vlastite dionice, zato da bi novcem od prodaje svojih vlastitih dionica mogli na tržištu kupovati svoje vlastite dionice.
Dakle, ako sam dobro shvatio, prodali su svoje vlastite dionice, zato da bi novcem od prodaje svojih vlastitih dionica mogli na tržištu kupovati svoje vlastite dionice.
[/quote]
upravo to, a onda ih ponistit cime ce vecinski preci prag od 75% …
Ako su ovakve stvari dopuštene što se sada radi u VIRU a što su lijepo opisali g.(bob1391 i PerJesus) nije mi jasno ima li uopće negdje neki popis aktivnosti koje nisu dopuštene ili zabranjene na Burzi? Ako netko ima spoznaje molim Vas da me uputi na izvor! Ovdje nema niti kontrole niti reda, sve je dopušteno nitko ne reagira. Tako je sa svim u HRV, svaka odluka prolazi, kriminal cvjeta, sudovi rade, ali nikoga nema u zatvoru. Bitno je da se pumpa satnica odvjetnika. Ne sjećam se da je ovdje na ZSE ikada nekakva pristojna odluka donešena da se nešto ne smije i da je za to adekvatno kažnjen.
Nije mudro biti ovisan o velikim igračima.
– gospon Lopina barem vi imate veliko burzovno iskustvo te me zanima na kojoj dionici je bilo pec pec i naučili ste kako nije mudro biti….
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
upravo to, a onda ih ponistit cime ce vecinski preci prag od 75% …
[/quote]
Dakle, ako sam dobro shvatio, prodali su svoje vlastite dionice, zato da bi novcem od prodaje svojih vlastitih dionica mogli na tržištu kupovati svoje vlastite dionice. I, aha, sve to zato kako bi poništili svoje vlastite dionice?
Nije li to manipulacija u svrhu stjecanja dugoročne osobne koristi?
izgleda da bi dioničari bili zadovoljniji da su dionice poklonjenje upravi
gospon lopina uprava je dala ponudu od 430kn a mf skidali po 440-450 AZje skinuo transakcijom 1700kom po 450 drugi krug uprava kupuje od trezora po 453 nebi se cudio da je ovaj nalog od 1000kom od Mf sad kad se dionice trezora pripisu na upravu top 10 bude izgledao drukcije tj bude imao preko 88pct kako znamo da uvijek oko 1.5pct nema namjeru prodavati da se neznam kaj desava sa dionicama jel nece ili su zaboravili,umrli ili su kupovali na nekim puno vecemi cijenama, ostavljene nekom u nasljedje dolazimo da se otprilike u prodaji nalazi 10pct e tada ovih 2.6pct ili ti 350000 kom se ne cini bas tako malo pa dionca je skroz nelikvidna unazad 1godinu dana a sto se tice drasticnog pada tu se ja nebojim jer su ovo Mf skupljali po puno vecim cijenama i da mi kaze neko da Mf ne djeluju zajedno na nasem trzistu reko bi svakom da laze i ukazao bi mu na INU sa jedne i branjenje Ht od strane Az mf jer ROMF nema vise mogucnosti tolikom izlaganju pa Podravka dali nisu zajedno djelovali zato ova im cijena ne pase a gdje je max neznam treba pratiti dnevne promijeme i trgovanje molim moderatora da ne brise mene jer sam na ovo upozoravao da se desava od pocetka prve ponude pa ste mi ljepili jedinice.Hvala
Nije li to manipulacija u svrhu stjecanja dugoročne osobne koristi?
S moje a vjerojatno i vaše strane gledišta bi bila ako to tako naprave, s njihove najvjerojatnije ne bi.
S moje a vjerojatno i vaše strane gledišta bi bila ako to tako naprave, s njihove najvjerojatnije ne bi.
Mene bi više zanimalo gledište HANFA-e od gledišta nas dvojice.