oni nas upozoravaju i brinu se za nas novac, zapravo ce se zrtvovati i uludo dati 430,00 kn a znaju da ovo ne vrijedi vise od 300,00 kn
U pravu si. [smiley]
Ovo što smo danas pročitali gotovo da zvuči kao neka briga na naš novac i kao žrtvovanje. Trebalo bi malo više društava na ZSE koja podmeću svoja leđa zbog nadolazećih loših rezultata. [lol]
ovi naši gospodarstvenici sve sami dobročinitelji i altruisti!
evo, recite vi meni, ima li bolje kompanije na svijetu od ove? vlasnici daju ponudu kako bi nas male dioničare spasili teških i neizvjesnih vremena
ako ovo nije briga za male dioničare onda ne znam što je!
živio viro! živio drug.. ček, ne
nakon svih argumenata Uprave,nema se što misliti nego prodati njima,oni će se ipak lakše nositi sa problemima koji nadolaze
Meni ovdje nešto nije jasno: jesu li oni dali tu ponudu stvarno potpuno dobrovoljno kao što piše tamo "dobrovoljna ponuda", ili su oni iz nekog razloga morali dati tu ponudu (ili "bi morali" kasnije kada se nešto pokaže, zbog nekog zajedničkog djelovanja ili već kako idu te pravne zavrzlame tu)?
po meni ponuda je dana da bi trezor prihvatio istu i u tom trenutku nedostajati ce im 2.8pct firme sto cini nekih 35000kom dionca da 75pct a onda nam vrlo vjerovatno sljedi mpt jedno 4-5mj kada ide druga ponuda jer ova je za bedake i one tankih zivaca
Može li netko ukratko objasniti ove limite od 75%, 95%? Ako ima još neki limit nakon kojega je po zakonu potrebno dati što, ponudu za otkup svih dionica?
Zahvaljujem.
je malo smijesno, al ajde…
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145) 10.614 0,77 Skrb. račun
oni nas upozoravaju i brinu se za nas novac, zapravo ce se zrtvovati i uludo dati 430,00 kn a znaju da ovo ne vrijedi vise od 300,00 kn
U pravu si. [smiley]
Ovo što smo danas pročitali gotovo da zvuči kao neka briga na naš novac i kao žrtvovanje. Trebalo bi malo više društava na ZSE koja podmeću svoja leđa zbog nadolazećih loših rezultata. [lol]
[/quote]
slazem se…bilo bi lijepo da ima vise ovako socijalno svjesnih uprava…
nego, ja mislim da je smisao ove objave bilo cisto zastrasivanje malih dionicara (pod malim mislim na one ispod 30-40 kom) koji drze oko 2% vira, misle si oni, neko bu se upecal a ovi veci njih cemo poslije istiskivati…
e pa mene ce te sa puskom morati van istjerati…
lp
buksa
koliko se sjecam trgovanja od prije par dana mislim da je bas za 6 kom. gricnulo onaj veliki nalog na bidu na 440,00 kn…znaci AZ se postavio na kupnju i ne da dole….fino 🙂
je malo smijesno, al ajde…
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ PROFIT DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (22134623145) 10.614 0,77 Skrb. račun
zivela svetska revolucija…ko u balkanskom spijunu 🙂
ovi naši gospodarstvenici sve sami dobročinitelji i altruisti!
evo, recite vi meni, ima li bolje kompanije na svijetu od ove? vlasnici daju ponudu kako bi nas male dioničare spasili teških i neizvjesnih vremena
ako ovo nije briga za male dioničare onda ne znam što je!
živio viro! živio drug.. ček, ne
mislim da nas na 75% mogu stavit u ligu za bedake…a na 95% da nas mogu delistirati
Može li netko ukratko objasniti ove limite od 75%, 95%? Ako ima još neki limit nakon kojega je po zakonu potrebno dati što, ponudu za otkup svih dionica?
Zahvaljujem.