po meni, prosjek cijene na burzi u zadnja tri mjeseca 413.91 kn
+ 20% bi moglo biti oko 500kn
..ako dodje do preuzimanja neće ić ispod 600kn….
A ako ja sada kupim i ipak bude išlo po 500,hoćete li mi vi nadoknaditi gubitak?
Ja očistio trečinu VIRA iz portfelja na otvaranju pa ko ga hebe…možda sam se zahebo,al dobar je osjećaj u zadnje vrijeme malo i zarađivati 🙂
Ja očistio trečinu VIRA iz portfelja na otvaranju pa ko ga hebe…možda sam se zahebo,al dobar je osjećaj u zadnje vrijeme malo i zarađivati 🙂
Dobro je, 500 kuna nije uopće loše.
A možda na kraju i ponude upravo toliko.
Obzirom da imaju 66 posto, recimo da od preostalih 34 posto prikupe nekih 20 posto ( cca 260 000 komada ) po cijeni od 500 kuna, to je ugrubo samo 130 milijuna kuna, a toliko keša mislim da imaju.
kupnja do 450 kn je u redu jer daje potencijal od 10% zarade (očekujem ponudu do max. 500 kn), tako da je po meni kupnja iznad 450 kn neisplativ rizik
A ako ja sada kupim i ipak bude išlo po 500,hoćete li mi vi nadoknaditi gubitak?
[/quote]
..kolega stavite lovu na banku..za vas nije burza…
[/quote]
Ako gledamo prosjek onda ponuda nemože ići preko 415 Kuna…
skoro da mi je zao, dobra firma, mislio sam s ovom dionicom do penzije [smiley], mozda nesto prodam, nesto ostavim. tko zna da li ce nakon dobrovoljnog preuzimanja imati kolicinu za istiskivanje i da li ce to napraviti?
ipak viro dividendna dionica,ne zaboravi.lanjska ukupna dividenda je bila 35 kuna po dionici tako da premija od 10 posto ne dolazi u obzir. tu bi moglo min biti 500 kn.
Dobro je, 500 kuna nije uopće loše.
A možda na kraju i ponude upravo toliko.
Obzirom da imaju 66 posto, recimo da od preostalih 34 posto prikupe nekih 20 posto ( cca 260 000 komada ) po cijeni od 500 kuna, to je ugrubo samo 130 milijuna kuna, a toliko keša mislim da imaju.
[/quote]
A zašto bi davali više od zakonski propisanog minimuma?