VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nou Frckavi, to nema logike, nego sto je doslo do promjena u top 10 te onaj pad cijene za 20 kn…. A posto je zadro u nadzornom odboru te iste banke samo sam htio provjeriti ima li itko kakve informacije/glasine vezano za tu banku?

Ajmo iz pocetka!!!

mislim da ovo nije vezano za banku…

zanimljive su ove isplate dividende…te robicev potez….

ako zbrojimo EOS, ROBIC i ZADRO, zajedno kroz dividendu ove godine dobivaju gotovo 36 mil kn…robic prodaje dio svojih dionica u vrijednosti 15 mil kn na nacin da ostaju u vlasnistvu VIRA…

znaci zajedno 51 mil kn…tu se nesto sprema

OBAMA................SPASITELJ

e da bar znaci da kupuju osjecku seceranu…..

Zadro ima ugovor o otkupu preostalih dionica Sladorane koje još drže radnici, nekih 19% mislim ! Krajem godine istiće rok o zabrani prodaje tih dionica i sada bi trebalo taj ugovor ispuniti. Može biti da je riječ o tome..

on osobno ili viro?

Ovo mi je trenutno najveći hold…

Viro

aaa. došao sa ljetovanja.. a ono pismo čeka u sandučiću.. skupština vira i dividenda 15 kunića.. mislio sam da me netko zaje… ljepše vijesti nisam mogao čuti danas.. :))))

eto…http://www.poslovni.hr/vijesti/viro-povecao-prihode-za-306-posto-184307.aspx

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Samo da se nadovežem kao zadrti Virovac-i sad trošimo lijepo zarađenu dividendu,dok zarada od 50 % i dalje stoji.DDario pozdrav frende,vidim da si samo ti od stare garde tu.Dvije stotke od mene.

peyo

zasto su rashodi rasli jednako koliko i prihodi?

"Prema prijedlogu odluke, dioničarima će se isplatiti dividenda u iznosu od 15 kuna po dionici, i to iz zadržane dobiti iz 2006. godine. Dividenda će se isplatiti svima koji su na dan donošenja odluke evidentirani kako dioničari Vira u depozitariju SKDD-a."
Koji je to datum 30.8.2011. ili 18.7.2011. kad je izašla obavijest o donošenju odluke?

New Report

Close