VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

peyo, nisam trgovao nista….cone mislim da je to realno ocekivat…barem toliko….al moje procjene, naravno to su moje procjene, je da bi dobit trebala biti veca od 65 mil…jer u odnosu na prvi kvartal ako bi nastavili tim tempom trebala bi biti bar 80+ mil…vidjet cemo…biti ce jasnije po objavi 2. kvartala

kupih malo opet, jer vidim da netko junacki kupuje po 500 kom, pa me to podsjeca na laganu dizalicu.

peyo, nisam trgovao nista….cone mislim da je to realno ocekivat…barem toliko….al moje procjene, naravno to su moje procjene, je da bi dobit trebala biti veca od 65 mil…jer u odnosu na prvi kvartal ako bi nastavili tim tempom trebala bi biti bar 80+ mil…vidjet cemo…biti ce jasnije po objavi 2. kvartala

kupih malo opet, jer vidim da netko junacki kupuje po 500 kom, pa me to podsjeca na laganu dizalicu.
[/quote]
a znate li kada će objava za 2. kvartal?

30.06…plus par dana ako ce kasniti sa objavom

OBAMA................SPASITELJ

sto nije to prerano, zar ne 30.7.2011.?

nije toliko bitno 30.6. ili 30.7. jer se dionice trebaju SADA skupljati

Hej drustvo, zna li tko jesu li kvote tekuceg secera unutar vec dogovorenih kvota za HR ili se te kvote dogovaraju odvojeno!!?

Ajmo iz pocetka!!!

ko ovo seluje odnosno kupuje jel zna tko sta se događa

Hej drustvo, zna li tko jesu li kvote tekuceg secera unutar vec dogovorenih kvota za HR ili se te kvote dogovaraju odvojeno!!?

odvojeno

dragi virovci, izgleda da je procurila u javnost informacija da se nakon uspješno provedenog projekta pravljenja sirupa od bazge namjeravam baciti i u pravljenje sirupa od trešanja koje upravo dozrijevaju, a za što će mi trebati još 5-10 kg šećera [thumbsup]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Bravo super, napokon konkretne vijesti [thumbsup]

super 24…procuriti ce uskoro puno toga 🙂

http://www.jutarnji.hr/marinko-zadro–hrvatska-ce-do-ulaska-u-eu-biti-raj-za-svercere-secera/153965/

badel 1862, viro, pivovara grude, hospitalija….najjaci lobi veli gdin zadro je šećerni lobi, mada mislim da je naftni jači itd…uglavnom….treba naci taj podatak o tekućem sećeru.

New Report

Close