zašto u konzumu više nema viro šećera?
a ima li šećera iz županje u konzumu? koliko ste konzuma obišli tj na temelju čega ste donjeli tu izjavu? kojeg šećera ima ako nema viro i sladorana? samo osijek, netko drugi i strani šećer?
2 konzuma, nisam isao okolo obilazit konzume, zato i pitam jer sam do prije koji mjesec u istim tima kupovao viro secer. Osijecki i iskljucivo osijecki je na policama. Od kandit premijer d.o.o.-a..
dobra vijest za virine dioničare (insajd info). Ovih dana radim sirup od bazge. Za sad sam napravio 10 litara, potrošio 7kg viro šećera. Namjeravam napraviti još 20 litara, pa će mi trebat još jedno 15ak kila.
također, kako taj šećer stalno poskupljuje, odlučio sam ulagati u sugar commodity na malo i napraviti jednogodišnju zalihu u ovom poslovnom kvartalu. naravno samo viro [thumbsup]
i kandit
2 konzuma, nisam isao okolo obilazit konzume, zato i pitam jer sam do prije koji mjesec u istim tima kupovao viro secer. Osijecki i iskljucivo osijecki je na policama. Od kandit premijer d.o.o.-a..
e kad bi to barem bio signal, da onaj koji ima uskladjene proizvodne procese s EU ili je barem bolji u ocima stranih kupaca, da je svoje zalihe planirao prodati skuplje van RH pa je todex kupio od onih koji su imali jeftino i dostupno. bumo vidli.
dobra vijest za virine dioničare (insajd info). Ovih dana radim sirup od bazge. Za sad sam napravio 10 litara, potrošio 7kg viro šećera. Namjeravam napraviti još 20 litara, pa će mi trebat još jedno 15ak kila.
također, kako taj šećer stalno poskupljuje, odlučio sam ulagati u sugar commodity na malo i napraviti jednogodišnju zalihu u ovom poslovnom kvartalu. naravno samo viro [thumbsup]
Sad kad crno na bijelo vidim koliko tu ima šećera, nema šanse da ga više kupim.. [wink]
tak je sa svim voćnim sirupima. Još uvijek manje šećera nego u coca-coli [thumbsup]
skupili se drukeri…nestalo secera na policama [lol] …nema zarade dok ne ozivi TK
jel pametno ocekivati slican omjer za divid. u odnosu na dobit, uz pretpostavku dobiti od 65 mil kn? Dakle, na ovoj cijeni, to bi bi bila div od 34 kn za 2012…a to je kao ht div/cijena 22,76/280 kn …tako da vjerujem da smo barem na 600 kn u ovo vrijeme 2012? sretno i oprezno.
peyo, nisam trgovao nista….cone mislim da je to realno ocekivat…barem toliko….al moje procjene, naravno to su moje procjene, je da bi dobit trebala biti veca od 65 mil…jer u odnosu na prvi kvartal ako bi nastavili tim tempom trebala bi biti bar 80+ mil…vidjet cemo…biti ce jasnije po objavi 2. kvartala
peyo, nisam trgovao nista….cone mislim da je to realno ocekivat…barem toliko….al moje procjene, naravno to su moje procjene, je da bi dobit trebala biti veca od 65 mil…jer u odnosu na prvi kvartal ako bi nastavili tim tempom trebala bi biti bar 80+ mil…vidjet cemo…biti ce jasnije po objavi 2. kvartala
a kad će objava za 2. kvartal?