VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa ti prodaj oklahoma tko ti brani, koji lik

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Viro-zasladio-rezultate-dobit-12-puta-veca-nego-2009

prekrasno otvaranje danas! [cool]

zanimljiv manevar ovoga sa 1000 komada, prvo mu skinu 500 komada i onda se povuće. Da mi je znat sto je pjesnik htio sa tim reci !?!?!?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Blokada – malo prestrasenih -pa onda,ili odmah?

peyo

dečki,ako Vas netko pita
sad se dionica prodaje(poslije ili neposredno prije dobrog izvješča),a znalo se da će biti dobro
kupovalo se na 300-350,igrači sad izlaze ako već nisu..
prodajte dok još imate kakvog takvog bida,
nemojte poslije kukati za izgubljenim novcima i reći skupo sam platio školu ili nisam znao
dobronamjeran savjet

kolega slažem se i po teoriji se to tako radi. Sigurno ste pročitali par dosta skupih knjiga!

Svaka čast sjedi 5.

Ja ostajem unutra sve jedno

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

kolega slažem se i po teoriji se to tako radi. Sigurno ste pročitali par dosta skupih knjiga!

Svaka čast sjedi 5.

Ja ostajem unutra sve jedno

Slažem se..konsolidirano bi trebalo biti još jedan vjetar u leđa,tako da nema greške [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Dobar savjet prijatelju,pa mene je sram kad sam procitao tvoj post.Dva mjeseca tupim po svome i ko god me poslusao sad JE DEBELO U PLUSU.Pa ako nisi usao na vrijeme sad ti je- jer moja cijena je 2000 kuna, jako puno komada,a pusti decke koji igraju za malo da i oni zarade kako treba,jer ce i tebi biti bolje.Danas cemo preci 600 sigurno a kad se sve karte otvore i zbroje bit cemo blizu moje cijene.Zapamtite ovaj moj post i javite mi se kroz tjedan dva.
Sve ove jedinice na mojim postovima Vam govore da sam u pravu.VIRO POLIJECE,A SLIJECE NA ??????????????????????????????????????? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
SRETNO MOJI VIROVCI.

peyo

Peyo: "Danas ćemo preći 600 sigurno…"

Znaći danas još 20% up? Da si samo 90% umjereniji bio bi puno vjerodostojniji… a koliko ono, još cca mjesec dana i na 2000 smo? Živi bili pa… [rolleyes]

Svojedobno 2007. sam pisao slično kao i Peyo na ovoj temi. No u ovoj branši rezultati poslovanja iz godine u godinu znaju biti jako volatilni pa se onda i cijena dionice slično ponaša. Zato za dobro zdravlje smanjite strasti i očekivanja.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ja u viri ostajem zbog ljudi koji je vode i njihovom znanju, nedaj boze da te vodi oni iz petrokemije

New Report

Close