Evo kol .ja sam uvjeren da si u pravu jel si danas pogodio na cca500kn.Joj koju sam ja danas frku imo javio mi se neki pametnjakovič na privat a čovjeka nisam spominjo ni komentiro ja mislim da je danas biometerološka prognoza bila loša za kronične……,evo i ja ču nešta napisat vjerovatno kao investitor smijem …adpl je kupovala svoje dionice jedno vrijeme i bila je na cca36 kuna itd,nešta slično viri i tako meni zapala za oko a bilo tu puno pametara ja opet lupo po svom i …….na kraju kupim viru na cca…kn
dobro imo sam odmah zaradu i mogo prodat reko da nelupam bezveze dalje osta ja ovdje.Međutim nisam puno piso pod njim več pod Đakovštinom da hrana ode a oni se smijali i ignorirali,nakon nekog vrimena javlja ju se oni meni i pitaju za savite, jesam se nasmijo na ovom forumu nisam tako nikad u životu,vidim sve ok ide tu jaka je sindikalna organizacija i mi u plusu
Dečki moji na te privatne poruke se nemojte uopće obazirati,a ako vam baš dignu živac otfikarite ih na"lijepo".Mena više smetaju ovi gotovani koji sad pametuju.Cone pa jel se ne sjećaš da smo taj ugovor sa A grokorom proradili i ocijenili ga kao odličan,i zajedno funkcioniraju odlično.Ruka ruku mije.A milusicu nemoj se sikirati ni nikome opravdavati ti si za njih bog.Ako ljudi shvate da smo mi odnosno puno nas već sad u debelom plusu,i ne prodajemo ,znači da čekamo puno veću lovu.Ali mislim da je puno burek igrača u kombinaciji za ulaz i to mi se ne sviđa,jer bježe pred prvim većim nalogom.Žao mi je šta nisam riješio Igh ,danas bi Viro bio 1400.Hebiga.Sad da mi se otvore moji čepovi koji stoje neki i godinu i pol sve bi ulupao u VIRU.Nikad do sada nisam bio toliko fasciniran sa radom i rezultatima neke naše firme,ali sada—-VIRO.
Ija sam htio nešta više ubost ali eto zadovoljan sam ,možda još nešta dokupim na 700 ako uspije plan.Danas mi došo jedan član familije i priča mi o ulaganjima u agrocor da ne povjeruješ ,a šta tek rade napolju cifre za koje ovi ovdje nisu čuli ,ja mislim da je tu malo politika zakuhala npr.Prva Generacija i drugi,ali poslje ine ide to moj prijatelju,stranci zarađuju na: da se izrazim seljački fekalijama dok kod nas neznaju na hrani,sutra radimo. Nek drugi gledaju .Baš me nazvo kol. kaže jučer i danas na forex zaglibio u šečeru i sad smo mi trebali na 1500kn,,,,polako al sigurno .Poz investitorima i sindikalnoj org. [wink]
svidja mi se i moralnost djelovanja u zupanji, gradonacelnik sam izasao iz nadzornog odbora sladorane, sam se javio. svaka cast. svidja mi se da daju nagradu za najboljeg uzgajivaca. ako agrokor moze ici 80 tona po ha, zasto ostali ne bi mogli. trebaju agronomi iz viro-a i sladorane malo vise ici na teren i pomoci seljacima. na 22 tis ha, to bi onda bilo preko 1700 milijuna kg repe, tj ako je odnos 0,12…to bi bilo oko 210 tis tona secera. vise sladoliqa, vise rezanca, vise alkohola, vise octa…vise dobiti. steta da nisu isli i u BiH, tamo im se ubacio jedan od najjacih proizvodjaca iz Austrije. No, dobro, nek je sto manje nezaposlenih u slavoniji, pa ce bit kolača, rakije, čvaraka, zdravlja…i dobiti.
ha-ha kako prozirno, mirovinci štopaju s 1000+ komada da dokupe jeftinije..a onda – diži prečku
Ne vjerujem da je u pitanju mirovinac, možda je neki fond i nemam pojma šta bi drugo tamo radio osim da malo smanji navalu na kupnju. Očito ponestalo prodavača.
Al u jedno sam siguran, tih 1000 komada sa satelitima postavljenim na 500 kuna će se tamo zadržat još kratko vrijeme, a onda će bit rastepeni ko bugarska skupština. A šta će onda nastat veselje i pijanka po asku…
Pero moj taj scenarij očekujem već sutra.Tih 1000 komada se nije maklo ali sve će se sutra riješiti na otvaranju.Moglo bi biti gusto.Taj je sigurno skužio da dokupit neće osim neke siće i ili će se maknuti ili će biti popapan.Ali gle jednu stvar šta je dobro napravio.Danas je prosjek bio 494,znači sutrašnja blokada eventualna bi bila na minimalno 543,ako se neko ne zaigra pa već sutra krene tarapana.Razumijem ljude i njihov oprez jer sam i sam bio takav.Ali sad ………….U prvoj rundi koliko odleti nakon izvješća duplo i više.
Dok sam ja kupovao morao sam rješavati sve na tiho i puno velikih naloga sam popapao ,a sitne sam skupljao danima.Dugo ,ali uspješno.Mirovinci ili fondovi su radili isto.Sad će se samo vidjeti kad su oni spremni odalamiti po asku i to da se sve praši.Osobno ne mislim prodavati sve dok ne pređe 2000 i ni tada sve,jer ova firma me oduševila i svaka čast upravi,malo je takvih.Takva fleksibilnost i ozbiljnost u poslu i takvo širenje se na našoj burzi još nije vidjelo.
Samo još nešta -zašto bih volio blokadu,jer ja tako i tako neću van,ali ona bi potvrdila sve šta smo otkrivali zadnjih mjesec dana.Jer se Viro mora očitovati i potvrditi naše priče.A onda će burekđije unutra,ali i oni koje mi očekujemo.Strpljen spašen.Sretno kolege moje a sretno i vama kojima baš nisam drag.Bit će juhe za sve.
Još je jedna stvar zašto bi se i još ljudi- koji su trenutno neodlučni-odlučili za ulaz ,-godišnje izviješće.Danas je četvrtak,pa petak pa vikend.Ako ga objave ,zakasnili na vlak.A još jedna za izlazak brzih burek igrača ,brodari krenuli, malo se digle vozarine, ima razloga za brzu igru -pa bi se mi mogli riješiti neželjenih padova.Po našim teorijama izviješće bi trebalo u 3 mjesecu,ali tako je bilo prošle godine,a ove……….Ako se fondovi počnu ubacivati sa većim nalozima bit će prije.Ali pričekajmo generalnu probu u 9,pa nastup u 10.
Pa burekdijama dojadilo cekati pa otisli na sisanje na atlansku.Ali vratit ce se kad ih ozene,jer su brodari nazalost u minusu.
Uh kolac na kolcu ,izgleda da ste odnesli gace na stapu.Pazite ljudi panika je gadna stvar za dzep kad prodajes ,ali sjetite se da neko kupuje te iste dionice sa kojima bjezite,kao ja naprimjer.HA,HA……nisam htio prije ovo napisati da uvatim sta vise ,ali izgleda da su se ostali opametili.Ajmo sad dalje ponovno gore.Napad na onog sa 1000????????