zaboravih dodati da onaj kredibilitet koji skupite svojim pisanjem jeftino prospete sa ovakvim djecjim nebulozama….
lp
buksa
Pa dobro kolege evo odgovor sa čime vi mene možete uvjeriti u suprotno.Da li je taj scenarij nemoguć.To su moje teorije ,da li su moguće ili ne to će se vidjeti.A moram Vam reći da su mi takve postove pogrde slali i kad je Viro bio 290,pa 350,pa 400 ,pa evo koleke i Vi na 460.Ne bi ja bio toliko uvjeren da Viro nije svoj kapital toliko proširio.Dugo radim ovaj posao u fušu,preživio sam veliki potop,zaradio love,lijepo živim,i vjerujem u rast Vire.A da mi se oslobodila lova sa IGH već danas bi Vam dački moji dokazao svoju teoriju.
Ja sam vječiti optimist i ko lovački pas kad nanjušim idem do kraja.Sory ako vas moji postovi ne znam vrijeđaju ili brkaju vaše planove,ali ja tučem po svome.Burza je ko preferans svako kroji svoju kartu.A ja uvijek pobijeđujem.
slažem se s peyom da je ovo stvarno mala cijena za viro, vrijedi u ovom trenutku barem 700 i to je minimum minimuma.
Dobar mi je krdibilitet sami asevi ,ali ja igram za lovu,a ne za bodove.Bezveze rasprava pricekajte mjesec dana pa onda pljujte koliko hocete.Oni koji vjeruju ce omastiti brk,ostali ce glodat kosti .
slažem se s peyom da je ovo stvarno mala cijena za viro, vrijedi u ovom trenutku barem 700 i to je minimum minimuma.
A daj nam izbaci neki izračun kako si došao do tih 700 kn. Bilo kakav izračun.
Mislim ova rasprava na ovoj temi je već smješna. Svi se razbacuju nekim brojkama i targetima, ali nitko to ne bi potkrijepio brojkama. Peyu sam morao prebaciti na ignore (tek treći kojeg sam tamo stavio) jer tip piše 90% postova na ovoj temi, a još ništa nije argumentirao brojkama. Uz to, ustanovili smo da je izmislio da Viro ide u dokapitalizaciju i to tjednima tu tvrdio.
Nadam se da će ostali koji se priključuju pisati malo inteligentnije postove. Imam Viro i želio bi da rasprava bude što kvalitetnija, a ne da se sve "vidi iz aviona".
RH je mala, glasine se brzo šire….samouvjerenost peya pretpostavljam nije samo samostalno zakljucivanje. koliko god neka firma bila dobra, cijena ne mora ici gore, ali virova tj ulaganja sladorane su preglomazna za ne primjetiti.
Jeftiniji alkohol (upotreba rezanca), usteda energije, skuplji secer, vece kolicine secera, veca cijena melase jer ide u sladoliq, proizvodnja octa, preuzimanje slavonije nove a cijena zitarica skocila, sladorana dokapitalizirana…
e sad do kuda ide cijena….peyu je mozda nesto pticica sapnula, mozda covjek osjeca da treba pomoci i drugima a ne samo sebi…pa shvatite to kao i plemenitu radnju…
mislim da treba pustiti vrijeme….
Kako vam se cini da kava na trgu u zagrebu kosta 14 kn (7g kave), a u ducanu uzmete kilogram secera za 7 kn. O zitu da ne govorimo. Ovo nema veze s cijenom dionice, a ni odnos luksuz/realnost…
ali uvijek su smijesni ti odnosi. kilogram kave je na taj nacin 2000 kn, a secera 7 kn. S pdv-om sve.
Hocemo li dalje. Kad bi JK stvarno znala stedjeti, litra vode iz slavine je 1 lipa. Litra vode (Jana npr) je koliko, 2-4 kn? S okusima i vise. Dakle, ono sto ministri popiju u jednom danu, dovoljno je novca da se pokrije trosak pijenja vode za godinu dana. Treba li reci da gradjani RH pitkom vodom ispiru svoje …. na wc-u?
Mnogo relativnih stvari, ali nek se desi neki poremecaj u Indiji, ode secer u nebo.
ajde cone …ne piši gluposti….po tebi bi šećer uz kavu – 5g x200 =1.000kn…to ako imaš dionice VIRO je OK…ali ovakve gluposti stvarno nemaju smisla
Za dokap. se zna da je u samom prospektu naveden.
Hoće li biti ove ili slijedeće godine je pitanje?
ajde cone …ne piši gluposti….po tebi bi šećer uz kavu – 5g x200 =1.000kn…to ako imaš dionice VIRO je OK…ali ovakve gluposti stvarno nemaju smisla
ne razumijem sto si htio reci. svakako da pisem gluposti, ili pametno, pitanje je samo da li shvacas o cemu pisem. Da, gluposti obicno nemaju smisla.
Koji secer uz kavu? tko placa secer uz kavu? kako si dosao do 1000 kn?
Ja rijetko kome govorim da pise gluposti.
Malo razmislite o vlastitoj pristojnosti.