Peyo – znaći ask ima 4,5 većih naloga a bid je šupalj? Što bi nam to trebalo reći? [sad]
Ja isto vjerujem u Viro, ali ti si što više pišeš si manje vjerodostojan.. mislim, ja imam dojam da jedino što radiš u životu je sjediš za kompom i pišeš o Viru, a tvrditi da će Viro u slijedećih mjesec – dva narasti više od 300% je presmiješno..
izgubio strpljenje, prodao sav badel i uzeo jos secera. vidim, da vecina forumasa samo prica, malo kupuje ili su zavrsili s kupnjom. peyo, jesi kupio danas sto? vrijedilo bi uci u kredit ako si toliko siguran. Kupovao si do 350, do 400kn? kad ces opet kupovati ili samo gledas kako raste? do sada kupci ja i mozda jos jedan kupac. smijesno.
Sladorana
Tvornica za proizvodnju šećera iz Županje od 2009. je u vlasništvu tvrtke Viro. U 2010. ostvarila je svoj povijesni rekord i unatoč godini s lošim vremenskim uvjetima proizvela 200.000 tona šećera.
prodao i podravku, sve u viro…." a onda ipak shvatim, boem sam u disi i gdje god da krenem, uvijek gubim ja" :-)….
Koliko ja vidim, bit ce milijardu kuna dobiti u sljedecih 10 godina, a pozeljno barem pola u dividendu…
Slabo mislis moj kolega,pa sta ti mislis jesu li nase sve ali bas sve dionice podcijenjene ili precijenjene.Ja pisem otvoreno i stvarno tako i mislim.Cone jel 6000 komada dovoljno imati u svom vlasnistvu,a ako izletim iz IGH bit ce jos.Da li imate jos kakvih pitanja postovani kolege.
znaci zupanja moze raditi 200 tis tona secera, koliko sladoliqua godisnje? navodno 100 tona dnevno, samo koliko dana u godini rade? rezanac ide u proizvodnju alkohola, a i dalje do octa, svaki korak umnozava profitabilnost. distribucija energije unutar samog pogona i minimalizacija gubitaka je super stvar.
Slabo mislis moj kolega,pa sta ti mislis jesu li nase sve ali bas sve dionice podcijenjene ili precijenjene.Ja pisem otvoreno i stvarno tako i mislim.Cone jel 6000 komada dovoljno imati u svom vlasnistvu,a ako izletim iz IGH bit ce jos.Da li imate jos kakvih pitanja postovani kolege.
posteno. dovoljno. ali koji vam je prosjek? ja sam kupovo na ATH, sitno sitno..kupovao do 1400 i tu prodao….kupio od 300 prodao na 350…kad sam se malo zbrojio…opet kupovao od 400 do danas. Inace, imam 100 puta manje od vas. Ne treba zaboraviti "Biti" uz ono "imati". Prihodi konsolisirani, debelo preko milijardu kuna prema ovome, a dobit….pa zupanja radi 3 puta vise secera od viro??? a jooooooooj….cekamo FI.
http://www.poslovni.hr/vijesti/sladorana-ostvarila-rekordne-rezultate-167354.aspx
Tko je ovdje lud???
U jednom clanku se spominje rekord od 200 tis tona proizvedenog secera, a u drugom 90 tis tona kao da je rekord u zupanji? Da li se radi o prodanih 200 tis tona u 2010.? jer imaju silos od 68 tis tona…pa mislim nevjerojatno, kakve oprečne inoformacije????
http://www.slavonija-nova.hr/o_nama.php
KAPACITETI
Silos za žitarice i uljarice kapaciteta cca 80.000 tona
Silos za brašno kapaciteta cca 2.000 tona
Mlin za brašno kapaciteta 200 tona/24h, od najpoznatijeg proizvođača na svijetu „BUHLER“ Njemačka
Mlin za raž kapaciteta 100 tona/24h
Pekara sa slastičarnicom u kojoj se svakodnevno pripremaju različite vrste kruha i na pravi domaći način pedesetak vrsta domaćih kolača
Trgovine maloprodaje
NAJZNAČAJNIJI PROIZVODI I USLUGE
Najznačajniji proizvodi i usluge Slavonija nova d.d. Županja:
Brašno T-550 (50/1, 25/1, 10/1, 5/1, 2/1 i 1/1, rinfuza)
Brašno T-850 (50/1 i 25/1, rinfuza)
Brašno T-400 (50/1, 5/1, 1/1)
Brašno T-1100
Brašno T-1250
Brašno T-1600
Stočno brašno
Sve vrste kruha i peciva
Dnevni kolači
Proizvodi od lisnatog tijesta
Uslužna meljava pšenice
Uslužno sušenje i skladištenje poljoprivrednih proizvoda
Pretovari: kamion-vagon, vagon-kamion
velik potencijal…treba cekati rezultate koje ce ostvariti ova tvrtka…ako je suditi prema sladorani, nema sumnje da ce ovo biti odlican projekt