Zanimalo bi me dal itko ima podatke ili info,kolika je bila cijena šećera kad se ova dionica kretala preko 1000kn?Naime,ne mislim da idemo na ATH,ali s obzirom na okolnosti,postoji razlog za još jedan lijepi rast,barem do 600-650kn.
http://www.mongabay.com/images/commodities/charts/sugar.html
Zanimalo bi me dal itko ima podatke ili info,kolika je bila cijena šećera kad se ova dionica kretala preko 1000kn?Naime,ne mislim da idemo na ATH,ali s obzirom na okolnosti,postoji razlog za još jedan lijepi rast,barem do 600-650kn.
http://www.mongabay.com/images/commodities/charts/sugar.html
[/quote]
Hvala!
[thumbsup]
Strpitese još malo ,prileke su za dokup,u prilog nam ide i Kanal Dunav Sava,Kad jednom budete čitali u stranim medijima Hrvati sade repu po nasipima i proizvode Badelov pelikovac….
http://www.in.com/videos/watchvideo-bullish-on-commodities-in-2011-jim-rogers-9767538.html
Jim Rogers-o cijenama šećera u 2011.
indijski engleski :-). ako se gospodarstvo oporavi, nedostatak roba tjerat ce cijene prema gore, jer ih vec nedostaje (guma, pamuk, secer..). ako gospodarstvo bude islo dole, vlade ce tiskati novac, drugim rijecima, ono sto vec osjecamo, inflacija.
Alo evo me kolege moje ,nemama pojma ni kako je završilo. a nije me ni previše zanimalo.Sve što triba za život je žena, dijete, pas i more………..i pun džep love zarađene na VIRI.
Sezona kupanja je otvorena -moj zlatni retriver skokom na glavu sa mola.Sezona lova na Viru svečano počinje-idemo i sretno.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Taman sam Vam kolege podijelio 100-tice kad evo naših dušebrižnika,lovci na ocjene i sličice uz avatare.Pa derite dečki sa jedinicama,ali probajte ufektati od mame ili tate koju kunicu pa se igrajte sa nama.Nećemo vas pojesti.
P.S. cwb dobro objašnjenje,a uzmi današnju situaciju Vire i tada.Koliko je Viro nekretnina pokupovao,koliko ih je u postupku,i koliko je sami Viro moderniziran.Inače najviša cijena je bila 1780 kuna,a sad procijenite sami koliko danas vrijedi.Svi mi ćemo to shvatiti kad krenu prvi veći nalozi,pa par blokada dosad neviđenih,pa očitovanje uprave Vire,pa tek onda kreće tarapana.4 znamenke sigurno,samo da li će prva biti 1 ili 2 ………………..ova dvica mi izgleda puno bolje.
Vidim da su ljudi zavidni pa ti lupaju 1,nek si se ti nama vratio .Nemogu skužit na ovoj našoj burzi Ide valentinovo povećava se potražnja za slatkišima ,alkoholom da to baš i ne utječe kod nas na skok cijena
dionica koje su otkriveni zlatni rudnici….ja te nemogu ocijenit jel i jučer neki problem kod foruma. [thumbsup]
Ma hebeš ocjene ni u školi nisam dobivao bolje,od ocjena se slabo živi,ja više volim konkretno-lovu,a na kraju se zasladit sa šampitom punom šećera,ha,ha pozdrav kolega milušić,umoran sam ko pas ,a rano se dižem,idem na ćorku,pa sutra na megdan u 10.
Mislim da od danas više neće biti spuštanja cijene,da su ljudi shvatili ko je šampion naše burze i da je zadnji tren za ulazak.Ask ća se micati i ostat će sića jer uskoro bi moglo izviješće i ko je nutra dobro a ko nije ,a nek ode na Hg spt i na druge dobro kotirajuće firme.SRETNO KOLEGE.