VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VIRO kupio još svojih dionica

7. 7. VIRO TVORNICA ŠEĆERA D.D. (1/1) +1.510 28.460 417,00 28.01.11 11,87 2,05%

mislim da bi trebali kupit bar jos 1000 kom…po mom izracunu nisu potrosili sav novac namjenjen kupnji istih…bilo bi dobro kad bi od nove dobiti ponovno dio izdojili za kupnju dionica, sto bi pridonijelo jacanju strukture dionicara i jacem rastu cijene na trzistu…

OBAMA................SPASITELJ

Da ddario to sam i ja računao,i po meni odlično razmišljanje.Išao sam sad vidjeti -najviša cijena ikada je bila 1780 kuna.A nakon te najviše cijene -šta je Viro sve kupio ,u koje nove projekte je već ušao,i u koje tek ulazi…………..uuuuaaaauuuu bit će dobra paša.Ina je malo dijete.

peyo

Viro je u manje od godinu dana kupio 28460 svojih dionica ,a to je 2,052 posto ukupnog kapitala.Mislim da je to dovoljno o veličini i snazi ove tvrtke,pogotovo u ovakvim vremenima.Jača sam sebe,i kupuje i ulaže ,širi proizvodnju i na ostale grane usko povezane,tako da je povećao temeljni kapital ……….meni dosta.
Najviše me zanima tvornica etanola na 140 hektara kupljene zemlje ,kad će,i koliko sredstava dobiti od EU-bespovratnih,i koliko će sladorana Županja i Slavonija nova imati uticaj na godišnje izviješće.
Da je moja INA odigrala ovakvu utakmicu,danas bi Mol bio pod Inom,a ne obrnuto,a o cijeni dionice INE utom slučaju bolje i ne govoriti.

peyo

još samo cca 2 mjeseca treba pričekati, dok ne izađe izvješće, i zarada je VEEELIKAA

Viro je u manje od godinu dana kupio 28460 svojih dionica ,a to je 2,052 posto ukupnog kapitala.Mislim da je to dovoljno o veličini i snazi ove tvrtke,pogotovo u ovakvim vremenima.Jača sam sebe,i kupuje i ulaže ,širi proizvodnju i na ostale grane usko povezane,tako da je povećao temeljni kapital ……….meni dosta.
Najviše me zanima tvornica etanola na 140 hektara kupljene zemlje ,kad će,i koliko sredstava dobiti od EU-bespovratnih,i koliko će sladorana Županja i Slavonija nova imati uticaj na godišnje izviješće.
Da je moja INA odigrala ovakvu utakmicu,danas bi Mol bio pod Inom,a ne obrnuto,a o cijeni dionice INE utom slučaju bolje i ne govoriti.

i ako u sve to dodamo mogucnost ponovnog rasta nase burze uz pomoc ine…molu je odobrena kupnja na burzi…stize svjezi kapital…postaje sve zanimljivije…

2000-San,ali 1500-java???????????????????pozdrav kolege nemam očiju ovaj tjedan ali očekujem ,očekujem…da Viro pređe 1000…………San ili java,stvarnost ili želja?????????bok i SRETNO SVIMA.Čujemo se idući tjedan,ili u petak ???????

peyo

E di mi je pamet bila prije 2 mjeseca ,mogao sam se lijepo nakrcati po diskontu,a ne gubiti vrijeme proučavajući Imperial Sugar Company. Hebiga zajeb, danas kompletirao željenju količinu,prosjek 405, Sve bitno je rečeno unatrag par mjeseci,puno indicija ima da bi ovaj ticket mogao u visine jako brzo.
Mislim da je secer kao i svi commodites zavrsio korekciju i da ide stabilno gore,sladorana ulazi u izvješće,kupuju zemlju,moderniziraju,uglavnom udaraju na sve strane. A i dionica je po mom ukusu,nema gore dole po ljestvici,stabilno svaki dan koji %. prema naprijed do završnog udara.

2000-San,ali 1500-java???????????????????pozdrav kolege nemam očiju ovaj tjedan ali očekujem ,očekujem…da Viro pređe 1000…………San ili java,stvarnost ili želja?????????

a realnost??
dobronamjeran savjet; ograniči svoja očekivanja, pohlepa je opasna stvar …

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

Da ddario to sam i ja računao,i po meni odlično razmišljanje.Išao sam sad vidjeti -najviša cijena ikada je bila 1780 kuna.A nakon te najviše cijene -šta je Viro sve kupio ,u koje nove projekte je već ušao,i u koje tek ulazi…………..uuuuaaaauuuu bit će dobra paša.Ina je malo dijete.

vratit će se i ti dani za viro. i to vrlo brzo, puno proje nego što se mi svi nadamo…

ušao zbog raznih špekulanata na 1730, sad sam na prosjeku 650, sva sreća da mi pare nisu trebale inače…….tek kasnije sam saznao da je Viro firma sposobnih menađera inače bih grdno nagrabusio.

Slavonac procitaj si postove od unatrag mjesec dana vidjet ces da realnost dolazi.Ako mislis da su nase dionice precijenjene onda cekaj viru na 200,ali ces dodat jos jednu cifru ispred.Ponavljam,i kladio sam se sa kolegom na forumu Viro leti leti u nebo ,a gdje je kraj………………Jedina firma koja se priprama za ravnopravnu utakmicu u EU,a prvi dokaz ce ti biti u petak.A ovo sta velis da se spustim na zemlju -bolje bi ti bilo da dodes meni u oblake.
Pozdrav svima iz Milana.Cujemo se u petak.

peyo

ušao zbog raznih špekulanata na 1730, sad sam na prosjeku 650, sva sreća da mi pare nisu trebale inače…….tek kasnije sam saznao da je Viro firma sposobnih menađera inače bih grdno nagrabusio.

pa ti odlicno stojis…ja sam u dionici vira vec 5 godina…do sada sam prodao samo dvije dionice, a kad god mogu kupujem po malo…ipak nije jedina dionica koju posjedujem…i nikako da se spustim ispod 850…kao mnogi, najvecim dijelom kupovao sam od 1200 do 1400…da bi znacajnije spustio prosjecnu, morao bih uc u top 10 zbog kolicine koju posjedujem…a nemojte znemarit cinjenicu, mirovinci imaju prosjecnu dosta iznad 1000…ako se dobro sjecam najvise su kupovali po 1300 do 1400

New Report

Close