Vas trojica mi ličite na one starce iz mapeta,jedan nema dionice a tuče,drugi rasipa pamet,a nema ni za burek,a treći -njemu je dosadno pa da se nešta napiše.Vaša uloga na forumu-možda ste vi na virtualnoj burzi,ili skupljate sličice uz avatar.Jopa ga ni nema,frcko čeka da mu sa neba padne,a castro kafa,kafa,pa cigar.
Vas trojica mi ličite na one starce iz mapeta,jedan nema dionice a tuče,drugi rasipa pamet,a nema ni za burek,a treći -njemu je dosadno pa da se nešta napiše.Vaša uloga na forumu-možda ste vi na virtualnoj burzi,ili skupljate sličice uz avatar.Jopa ga ni nema,frcko čeka da mu sa neba padne,a castro kafa,kafa,pa cigar.
mašala, pročito si me
Iako me poštovani kolega opomenuo da ne spominjem cijenu dionice,moram samo jednu stvar reći-Vidite i sami da čim se neko istrese sa stotinjak tisuća za par minuta već je bid popunjen,pa jučer 1500 komada u šusu,danas 600 komada.Evo neću o ciframa ali ………..moje mišljenje je da će VIRO biti veće iznenađenje od moje INE,-u postotcima ne cijenom.Pričekajmo godišnje izvješće i odgovor uprave Vire na pitanja koja mi nagađamo,a događaju se.Tiha voda brege dere………………..
+1 [thumbsup]
btw, tona sirovog šećera cca $708 /toni, bijelog 781.5
situacija je blago rečeno…. z**ebana!
source:
ispričavam se na neispravnim linkovima, bugovit forum [embarass] , evo popravak:
bijeli šećer: http://bit.ly/fSLpGe
sirovi: http://bit.ly/hNoWBE
mozda da uzme malo čokolade ili kockicu secernih kristala za laku noc…
Ufff da i ja ovo vidim da je kupnja jaca od prodaje 🙂
Kupnja – 2225
prodaja – 2187
Viro ide sporo ali sigurno sa stalnim rastom od 300 do 428 zadnjih mjesec i pol.Dobro je za nas šta ne ide brže jer bi nam odmah uletili brzopotezni burek igrači.Ovako im Viro nije zanimljiv.Ovo šta veli kolega stormy je ta istina koju ja čekam.Do godišnjeg izviješča šta više,a onda udar………….up.Kad sam ulazio u Viru,jedan kolega mi je rekao ili si investitor ili ovdje nemaš šta tražiti.Svaka čast kolega živa istina.Cijena koja je meni prihvatljiva ……….preko četiri znamenke i siguran sam da Viro to može.SRETNO.