"Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju…". Jeste li vi svjesni što pišete? Kako vas može iznenaditi, ako u prethodnoj rečenici izjavljujete da je R OMF prodao. Jel ovo neka šala? Tko kupuje? To je također jako teško zaključiti.
Možda sam se krivo izrazio ali mirovinac prodaje a cijena raste. Znači imamo jakog kupca osim trezora a koji se trenutno ne vidi u TOP 10. Danas prošlo 2×3000 kom. Ili griješim u razmišljanju?
[/quote]
ovi vaši mirovinski ionako rade sve obratno razumeš ti. Kupuju na vrhu prodaju na dnu.
Bok ljudi- moj scenarij koliko vidim prolazi, a vidim i da Vas je puno shvatilo da je Viro jedna od najperspektivnijih dionica kod nas.Moji nalozi su od 650 na više.SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA SVIMA.
"reci nam peyo i pri tom ne laži, s kim si na ti i tko ti je najdraži…." sto bi otpjevao Sajeta. jel misle svu dobit u dividendu? a to bi moglo biti 30-40kn…e to bi bilo fino….
Pa to mi je logično SCENARIJ kao ATPL prošle godine, a kako će biti da li sve u dionicama ili pola keš pola dionice ili sve keš -ne znam.U današnja vremena gledamo" Prijateljsko" preuzimanje Ine odnosno kompletne naftne industrije odnosno energetike a aj tu svrstavam i hranu-šećer među ostalim,vidjeli ste danas dva udara ,tako da se viro fantastično brani.Viro mi čeka izvješće godišnje i podjelu dividende,sad se tovarim na JANAF,PTKM I DIOKI,jer tamo očekujem udar stranog kapitala i "PRIJATELJSKA" preuzimanja.Pozdrav svima- šta znam podijelim sa ostalima, zato očekujem i od Vas isto.
koliki je trenutno P/E od vira????
Pa to mi je logično SCENARIJ kao ATPL prošle godine, a kako će biti da li sve u dionicama ili pola keš pola dionice ili sve keš -ne znam.U današnja vremena gledamo" Prijateljsko" preuzimanje Ine odnosno kompletne naftne industrije odnosno energetike a aj tu svrstavam i hranu-šećer među ostalim,vidjeli ste danas dva udara ,tako da se viro fantastično brani.Viro mi čeka izvješće godišnje i podjelu dividende,sad se tovarim na JANAF,PTKM I DIOKI,jer tamo očekujem udar stranog kapitala i "PRIJATELJSKA" preuzimanja.Pozdrav svima- šta znam podijelim sa ostalima, zato očekujem i od Vas isto.
A adris s potencijalom energetike, preuzimanja badela, itd…samo mozda?
Ne znam cone,idem za nosom ,informacijama iz prve ruke,od ljudi koji tamo rade ili su u bilo kakvom kontaktu,za dobrim informacijama sa foruma-kojih je nažalost malo.Jedino šta sigurno znam JE TO DA NAŠA ENERGETIKA ODE NA BUBANJ-ŠTA JE ŽALOSNO ALI ISTINITO.Tu je šansa svih nas da okrenemo lovu jer tako itako ne možemo uticati na ništa.Šta veli Štern to je cijena koju Hrvatska mora platiti.U idućih godinu dana zbog ulaska u EU ostat ćemo bez svega svoga.Prema tome ja tučem po energetici,ne omalovažavam ostale dionice,ali bauštelaca svuda koliko hoćeš,brodara da ne govorim,muljatora ko i kod nas ko u priči…………..Sad se prijatelju ti snađi.INA,PTKM,JANAF,DIOKI,VIRO,KRAŠ-to su moji aduti koje kupujem,mada imam i brodare i bauštelce.
koliki je trenutno P/E od vira????
P/E je oko 9, ako dobit bude 50 mil kn
Sumnjičavi ste prema dobrome a gubite lovu na lošem-stvarno ne kužim koja Vam je to logika.A kad krene onda Vam ni 500 neće biti puno.Ja sad imam 50 i kusur kuna po dionici a imam 4 znamenke i ni ne pomišljam na prodaju.Sad nije vrijeme za burek -već za nove aute,kuće itd……..Pamet u glavu i sretno.