VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo –> 356,82

kupnja duplo jača od prodaje!

KUPNJE (4.688) – VIRO-R-A PRODAJE (2.344) – VIRO-R-A

Vučino da li mi sad vjeruješ?Još nešta pročitaj si moje postove na PTKM.Pozdrav prijatelju i sretno.

peyo

3000 kom na 349

kupnja jača

3000 kom na 355

dijeli li se dividenda ?

Netko zatrejdao na Viru… kupio 3.000 po 349 pa prodao 3.000 po 355 [lol]

Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju, al tko kupuje?

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

"Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju…". Jeste li vi svjesni što pišete? Kako vas može iznenaditi, ako u prethodnoj rečenici izjavljujete da je R OMF prodao. Jel ovo neka šala? Tko kupuje? To je također jako teško zaključiti.

"Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju…". Jeste li vi svjesni što pišete? Kako vas može iznenaditi, ako u prethodnoj rečenici izjavljujete da je R OMF prodao. Jel ovo neka šala? Tko kupuje? To je također jako teško zaključiti.

Možda sam se krivo izrazio ali mirovinac prodaje a cijena raste. Znači imamo jakog kupca osim trezora a koji se trenutno ne vidi u TOP 10. Danas prošlo 2×3000 kom. Ili griješim u razmišljanju?

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju, al tko kupuje?

Vise kupaca traži viru već neko vrijeme… Zato cijena raste… Danas su izgleda pronašli neki od njih malo dionica… Za njih malo [rolleyes]

Vidjet ćemo do KUD će viro u ovom valu potražnje….. Mogao bi visoko!!! [proud]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Možda sam se krivo izrazio ali mirovinac prodaje a cijena raste. Znači imamo jakog kupca osim trezora a koji se trenutno ne vidi u TOP 10. Danas prošlo 2×3000 kom. Ili griješim u razmišljanju?
[/quote]

Secer je na ATH pa nije tesko objasniti interes za ovom dionicom. Ono sto je tesko objasniti je zasto RBA OMF prodaje.

Po mojoj logici ako rastu cijene secera onda ce od toga profitirati oni koji ga prodaju. S druge strane firmama koje prodaju odjecu raste ulazna cijena zbog rasta cijene sirovina, a izlaznu je nemoguce povecati u zemlji sa 18% nezaposlenih. Ali valjda zbog toga sto MAGMA ima rizicne kredite u maticnoj banci RBA OMF to mora kupovati po direktivi i pomoci matici da izvuce novce iz problematicne investicije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Ovo je po mojem skromnom mišljenju trenutačno best buy u 2011.g.

Samo strpljivo dečki … Nedajte se isprovocirati … Imate dosta trazenu robu u portfelju… NEK PLATE FER…. NEK pLATE VISE!!!! [cool]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close