Vučino da li mi sad vjeruješ?Još nešta pročitaj si moje postove na PTKM.Pozdrav prijatelju i sretno.
Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju, al tko kupuje?
"Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju…". Jeste li vi svjesni što pišete? Kako vas može iznenaditi, ako u prethodnoj rečenici izjavljujete da je R OMF prodao. Jel ovo neka šala? Tko kupuje? To je također jako teško zaključiti.
"Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju…". Jeste li vi svjesni što pišete? Kako vas može iznenaditi, ako u prethodnoj rečenici izjavljujete da je R OMF prodao. Jel ovo neka šala? Tko kupuje? To je također jako teško zaključiti.
Možda sam se krivo izrazio ali mirovinac prodaje a cijena raste. Znači imamo jakog kupca osim trezora a koji se trenutno ne vidi u TOP 10. Danas prošlo 2×3000 kom. Ili griješim u razmišljanju?
Nitko nije kometirao prodaju prošlu srijedu 1750 kom od strane Raiffeisen OMF. Ne bi me iznenadilo da oni to prodaju, al tko kupuje?
Vise kupaca traži viru već neko vrijeme… Zato cijena raste… Danas su izgleda pronašli neki od njih malo dionica… Za njih malo [rolleyes]
Vidjet ćemo do KUD će viro u ovom valu potražnje….. Mogao bi visoko!!! [proud]
Možda sam se krivo izrazio ali mirovinac prodaje a cijena raste. Znači imamo jakog kupca osim trezora a koji se trenutno ne vidi u TOP 10. Danas prošlo 2×3000 kom. Ili griješim u razmišljanju?
[/quote]
Secer je na ATH pa nije tesko objasniti interes za ovom dionicom. Ono sto je tesko objasniti je zasto RBA OMF prodaje.
Po mojoj logici ako rastu cijene secera onda ce od toga profitirati oni koji ga prodaju. S druge strane firmama koje prodaju odjecu raste ulazna cijena zbog rasta cijene sirovina, a izlaznu je nemoguce povecati u zemlji sa 18% nezaposlenih. Ali valjda zbog toga sto MAGMA ima rizicne kredite u maticnoj banci RBA OMF to mora kupovati po direktivi i pomoci matici da izvuce novce iz problematicne investicije.